Της την είπε πάνω μπροστά σε όλο το μαγαζί: Έξαλλος ο Μαργαρίτης με λουλουδού στην πίστα, “πάγωσαν” οι θαμώνες

Ο Γιώργος Μαργαρίτης μίλησε στην εκπομπή “Πρωινό”, για την παρατήρηση που έκανε σε μία λουλουδού, που εργάζεται στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται, γιατί δεν έριχνε σωστά τα λουλούδια.

Μάλιστα, η εκπομπή του ΑΝΤ1 δημοσίευσε και το σχετικό βίντεο με τη λουλουδού, το οποίο κάνει τον γύρο του διαδικτύου, τις τελευταίες ώρες.

Οι συμβουλές του Γιώργου Μαργαρίτη στις λουλουδούδες

Όπως υπογράμμισε ο τραγουδιστής «άμα σου ρίξω εγώ εσένα, πάνω στο κεφάλι σου, τι θα έκανες; Εγώ όμως τη διόρθωσα. Σε πολλές λουλουδούδες έχω διορθώσει πράγματα και μετά βλέπεις, μόλις τους λέω πως να φέρνουν τα λουλούδια κοντά μου, τρελαίνονται, γίνονται ξεφτέρια. Οι πιο ωραίες επαγγελματίας λουλουδούδες, έγιναν από τον Μαργαρίτη.

Γιατί αυτό το επάγγελμα δεν είναι εύκολη δουλειά. Οι πιο ωραίες επαγγελματίες λουλουδούδες, πήραν πράγματα από εμένα και έγιναν ξεφτέρια. Όταν έρχονται τα πανέρια, με τα πανέρια μια κοπέλα, στα γρήγορα πρέπει να κάνει μπαμ μπαμ, πατ κιουτ δηλαδή, να τα μαζεύει στο τελευταίο πανεράκι κι εκεί ο τραγουδιστής μετά θα γυρίσει και θα της τα πάρει με τη μια, αρκεί να κρατάει το πανεράκι και να μην το έχει χαλαρό και πέσει κάτω.

Αυτά δε τα ξέρουν οι καινούργιες κοπέλες… Σημασία έχει ότι εγώ αυτό το κάνω πάντα, όπως και στα καινούργια παιδιά που σκουπίζουν την πίστα. Τα καινούργια παιδιά τι κάνουν;

Παίρνουν τη σκούπα και σκουπίζουν, σκουπίζουν, σκουπίζουν και δε τελειώνουν καμία φορά. Ανάποδα όμως η σκούπα, άμα τη σπάνε, σε δευτερόλεπτα έχει καθαρίσει η πίστα».

συνέχεια στο enimerotiko.gr