Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας Ιονίου Πανεπιστημίου: Ομιλία στους Μεταπτυχιακούς φοιτητές για τις εξελίξεις στις Ηλεκτρονικές πληρωμές

Την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021 πραγματοποιήθηκε η τέταρτη ομιλία από προσκεκλημένη ομιλήτρια στους φοιτητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Νέα Μέσα Επικοινωνίας και Ψηφιακό Μάρκετινγκ» στο Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου. Η ομιλία έγινε στα πλαίσια του μαθήματος «Ψηφιακό Μάρκετινγκ».

Προσκεκλημένη ομιλήτρια ήταν η κ. Άσπα Παλημέρη Country Manager Greece, Cyprus & Malta της Mastercard με θέμα: “We are Mastercard”. Παρουσιάστηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των Ηλεκτρονικών πληρωμών καθώς και την εξέλιξη και τις καινοτομίες του brand της Mastercard.

Μετά την ομιλία ακολούθησε συζήτηση και ερωτήσεις από τους φοιτητές του Μεταπτυχιακού προγράμματος.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την κ. Παλημέρη για την ανταπόκρισή της στην πρόσκλησή μας και την εξαιρετική παρουσίαση της. Τα στοιχεία της εξέλιξης και των καινοτομιών του brand της Mastercard ήταν εξαιρετικά ενδιαφέροντα για τους φοιτητές μας.

Προγραμματίζονται και άλλες ενδιαφέρουσες ομιλίες προσκεκλημένων ομιλητών κατά τη διάρκεια τους εξαμήνου.

Λίγα λόγια για την ομιλήτρια

Άσπα Παλημέρη

H Άσπα Παλημέρη γεννήθηκε στην Αθήνα. Aπόφοιτος του Columbia Business School, New York, ξεκίνησε την καριέρα της στην εταιρία McKinsey & Company  σχεδιάζοντας στρατηγικά έργα για κορυφαίες ελληνικές τράπεζες και εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Το 2002 μετακινήθηκε στο Retail Banking και για τα επόμενα 14 χρόνια απασχολήθηκε στον τραπεζικό κλάδο στις Eurobank, Marfin Bank και Τράπεζα Πειραιώς.

Το 2016 εντάχθηκε στο δυναμικό της Mastercard ως υπεύθυνη για τη διαχείριση των δραστηριοτήτων της εταιρίας στις αγορές της Ελλάδας, της Κύπρου και της Μάλτας, με στόχο την ανάδειξη της προστιθέμενης αξίας των λύσεων της Mastercard για τους πελάτες της και την προώθηση της ψηφιακής τεχνολογίας και καινοτομίας προς όλους τους συνεργάτες στις αγορές αυτές.

Η Άσπα είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Πηγή: https://dmc.ionio.gr/