To «Κεφαλονιά» της Levante Ferries στο Ισθμό της Κορίνθου || Έβαλε πλώρη για Πειραια…

Μια καινούργια περίοδος ξεκινά για το πλοίο “ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ” ιδιοκτησίας πλέον της Levante Ferries το οποίο νωρίς σήμερα τα ξημερώματα έβαλε πλώρη για τον Πειραιά αποχαιρετώντας προσωρινά το λιμάνι της Κυλλήνης. Μετά και την τυπική ολοκλήρωση των διαδικασιών αλλαγής ιδιοκτήτη, το πλοίο θα μείνει στον Πειραιά έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία αναβάθμισης του μηχανολογικού εξοπλισμού προκειμένου να μπει στις γραμμές πολύ σύντομα.

Χθες, μετά τη λήξη των εκδηλώσεων στη Κυλλήνη για την ηλεκτροδότηση του FIOR di LEVANTE, οι κ.κ. Γιώργος Θεοδόσης και Ευστράτιος Απέργης το πλοίο και ενημερώθηκαν για τη πορεία των εργασιών από τον πλοίαρχό του και το τεχνικό προσωπικό. Μαζί τους ήταν και ο νομικός σύμβουλος της εταιρίας κ. Σάκης Αργυρόπουλος.

Όπως αναφέραμε και σε πρόσφατη αρθρογραφία της εφημερίδας μας, όταν η Kefalonian Lines ανακοίνωσε την απόφασή της, να αναστείλει την εκτέλεση των δρομολογίων της, στις γραμμές της Ζακύνθου και της Κεφαλονιάς αποσύροντας το πλοίο “Αλεξάνδρα Λ.” και πωλώντας το πλοίο “Νήσος Κεφαλονιά” στην Ionian Group, η οποία έρχεται να καλύψει κάθε κενό και ανάγκη ως η μοναδική ακτοπλοϊκή εταιρεία στα δυο νησιά, το 2018 ανέτρεψε τα πάντα στην ακτοπλοΐα, αναδεικνύοντας απόλυτο κυρίαρχους τους Γιώργο Θεοδόση και Στρατή Απέργη και παράλληλα την Levante Ferries με έναν κίτρινο στόλο τεσσάρων πλοίων στην ιδιοκτησία της!

ΦΩΤΟ: Σπ. Σκιαδόπουλος

Αναδημοσίευση από www.imerazante.gr