Η 29χρονη κοπέλα βρέθηκε σήμερα νεκρή στο σπίτι της στη Λαμία: Είχε δέσει ένα σχοινί στις σωλήνες από τα καλοριφέρ που περνούσαν από το δωμάτιο της και είχε βάλει τέλος στη ζωή της.

Ένα απίστευτο δράμα αποκαλύπτεται πίσω από την αυτοχειρία της 29χρονης κοπέλας από τη Λαμία, που σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα έβαλε τέλος στη ζωή της επειδή δεν μπορούσε να βρει δουλειά.

Τα οικονομικά προβλήματα από την ανεργία – καθώς και τα χτυπήματα της μοίρας στην οικογένειά της – φέρεται να λύγισαν την νεαρή γυναίκα, αν και κοντινό της πρόσωπο ανέφερε ότι «δεν πιστεύει πως έκανε κακό στον εαυτό της γιατί δεν είχε δουλειά, αλλά γιατί είχε τα δικά της προσωπικά προβλήματα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, η 29χρονη ήρθε στη χώρα σε ηλικία 5 ετών , ενώ ο πατέρας και η μητέρα της δούλεψαν σκληρά στην Ελλάδα για να μη λείψει τίποτα από τα δύο κορίτσια τους.

Πριν από μερικά χρόνια όμως, ήρθε το πρώτο χτύπημα, όταν ξαφνικά έφυγε από το ζωή από παθολογικά αίτια ο πατέρας της κοπέλας. Η μητέρα της φαίνεται πως δυσκολεύτηκε πάρα πολύ να το διαχειριστεί, με αποτέλεσμα να βρεθεί τον Οκτώβριο του 2020 πνιγμένη στο λιμάνι των Ραχών.

Η νεαρή γυναίκα έκανε υπερπροσπάθειες να ανταπεξέλθει ενώ παρέδιδε μαθήματα σε παιδάκια για τα προς το ζειν, ενώ για ένα διάστημα δούλεψε και στη Δομή Προσφύγων και Μεταναστών στις Θερμοπύλες.

Το πρόγραμμα όμως τελείωσε, η καραντίνα έκοψε τα μαθήματα και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες δεν μπορούσε να βρει δουλειά.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Προηγούμενο άρθροΒαρύ πένθος για τον Πρόεδρο της ΕΠΣΚΙ Θέμη Βαλσαμή
Επόμενο άρθροΚεφαλονιά: Ακύρωση γλεντιού στα Καρδακάτα λόγω έξαρσης κορωνοιού