Το πλοίο “Αλεξάνδρα” της Kefallonian Lines αναλαμβάνει τα δρομολόγια του Ζάκυνθος Ι

Το καινούργιο πλοίο της εταιρείας Kefallonian Lines, το Αλεξάνδρα Λ. αναμένεται να φτάσει τις επόμενες ημέρες στη Ζάκυνθο αναλαμβάνοντας τα δρομολόγια από Ζάκυνθο για Κυλλήνη και από Κυλλήνη για Ζάκυνθο, τα οποία  μέχρι πρότινος πραγματοποιούσε το Ζάκυνθος 1.

Το Ζάκυνθος Ι ωστόσο βρίσκεται επί μακρόν εκτός γραμμής λόγω μηχανικής βλάβης και οι εργασίες αποκατάστασης και επισκευής του ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί.

«Δώσαμε προτεραιότητα στην ολοκλήρωση της μετασκευής του Αλεξάνδρα Λ. για να μπορέσει να δρομολογηθεί και στην συνέχεια θα δούμε και την όσο το δυνατόν πιο άμεση αποκατάσταση του Ζάκυνθος Ι»σημείωσε  ο Διευθυντής της εταιρείας Kefallonian Lines Γ. Βασιλαράς μιλώντας στον –Ε-.

Τo Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας έδωσε πρόσφατα το «πράσινο φως» για την αντικατάσταση του πλοίου Ζάκυνθος από το πλοίο Αλεξάνδρα, ωστόσο ο προσεχής σχεδιασμός που αφορά τα δρομολόγια της εταιρείας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού θα αποφασιστεί από το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών σε μια από τις προσεχείς συνεδριάσεις.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν ανακοινώσεις για το πότε το πλοίο Ζάκυνθος Ι επιστρέφει στη γραμμή, μια που οι εργασίες επισκευής βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη.

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Αναδημοσίευση από http://www.ermisnews.gr