Το τρικ του Πέτρου Φιλιππίδη για να μπει ξανά στο παιχνίδι – Ανακοίνωσε δύο κινήσεις που θα τον.. γλιτώσουν!

Βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη οικονομική θέση, ωστόσο φαίνεται πως βρήκε την λύση για να επιστρέψει και να κερδίσει πολλά χρήματα.

Την ώρα που το σπίτι του στο Σοφικό βγαίνει ξανά σε πλειστηριασμό, ο Πέτρος Φιλιππίδης ετοιμάζει το επόμενο βήμα που θα του φέρει ένα εισόδημα, δεδομένου ότι ακόμα και οι επαναλήψεις των σειρών που πρωταγωνιστούσε και από τις οποίες λάμβανε κέρδη έχουν πάψει να προβάλλονται.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέφερε η συνήγορός του Κική Πακιρτζίδου το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Πρωινό» ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει έρθει σε επαφή με εκδοτικούς οίκους και ετοιμάζει το πρώτο του βιβλίο.

«Θα κυκλοφορήσει βιβλίο μέχρι τα Χριστούγεννα»

«Το βιβλίο το έχει ξεκινήσει. Μου είπε τον τίτλο και με συγκίνησε. Δεν θα σας πω τον τίτλο. Πιστεύω θα κυκλοφορήσει μέχρι τα Χριστούγεννα. Δεν αφορά μόνο τη ζωή και το καλλιτεχνικό του κομμάτι αλλά θα μιλήσει για όλα τα πράγματα με ονόματα και γεγονότα», ανέφερε η γνωστή δικηγόρος για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ενώ σημείωσε πως θα γίνουν και οι απαραίτητες κινήσεις για να επιστρέψουν στην τηλεόραση οι σειρές που έχει πρωταγωνιστήσει, ώστε να πάρει κάποια χρήματα και επό εκεί.

Παράλληλα έγινε γνωστό πως ετοιμάζεται να δώσει την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, για να απαντήσει σε φίλους, εχθρούς και όσους βιάστηκαν να τον κατηγορήσουν είτε στην αίθουσα δικαστηρίου είτε μέσω της τηλεόρασηας!

Δείτε περισσότερα στο βίντεο εδώ

πηγή: https://www.sportdog.gr/