Το Βαλλιανειο Λύκειο Κεραμειων αποφοιτησε (pics+video)

Για πρώτη φορά παρακολούθησα τελετή αποφοίτησης των μαθητών που ολοκλήρωσαν επιτυχώς τις σπουδές τους στο Βαλλιάνειο Γενικό Λύκειο Κεραμειών. Περίμενα μια γιορτή με τραγούδια, ομιλίες και χορωδιακό τραγούδι. Όμως όλ’ αυτά σήμερα ανήκουν στο παρελθόν. Τέτοιο χιούμορ που ….σπάει κόκαλα πολλές φορές αλλά και ατάκες που θα μου μείνουν αξέχαστες, δεν έχω ξαναδεί. Σατίρισαν τα πάντα, την πολιτική, τον αθλητισμό, το θέατρο, τους εαυτούς,  τους καθηγητές τους.

Κατέγραψαν όλες τις δραστηριότητες τους: Θέατρο, μουσική, αθλητισμό, εκδρομές πολυήμερες μαζί με τους καθηγητές τους, φάρσες που έκαναν προς τους δασκάλους τους, αλλά ακόμα και διενέργεια ….εκλογών (πολύ γέλιο)  όλ’ αυτά τα  συνέδεσαν σε ένα δίωρο καταπληκτικό Video και για πρώτη φορά το πρόβαλαν στην αίθουσα του Λυκιαρδοπούλειου  Θεάτρου Κεραμειών

Ο καθηγητές τους ο Ηλίας Τουμασάτος,  Χριστο. Χριστοφοράτος αλλά και άλλοι διασκέδαζαν μαζί με τους μαθητές. Στο τέλος πήραν τα απολυτήρια τους – η πιο συγκινητική στιγμή –  έβγαλαν στο τέλος μια αναμνηστική φωτογραφία και αποχαιρέτησε ο ένας τον άλλον με συγκίνηση,  ιδιαίτερα τους καθηγητές τους.

Και κάτι άλλο που το γράφω ξεχωριστά, ακόμα κι αυτή την γιορτή την ξεκίνησαν με …προσευχή. Μου έκανε τεράστια εντύπωση, αλλά ας μου επιτρέψετε να μην το σχολιάσω.

Αναδημοσιευση από www.kefalonianews.gr