Το βρήκαν πάνω στο σώμα της: Τούμπα όλα με τον θάνατο της 53χρονης Σταυρούλας, ραγδαίες εξελίξεις 2 μήνες μετά

Η 53χρονη Σταυρούλα, που εξαφανίστηκε από την Κυψέλη και εντοπίστηκε νεκρή, τον περασμένο Αύγουστο, παραμένοντας στα αζήτητα του νεκροτομείου Πειραιά, φαίνεται πως υπέστη προθανάτια κάκωση, ανατρέποντας τα αίτια θανάτου της.

Αλλάζουν τα δεδομένα για τον θάνατο της 53χρονης Σταυρούλας

Ειδικότερα, νέο σημαντικό στοιχείο από την ιστολογική στη σορό της Σταυρούλας Γκουγκουλιά, ανατρέπει τα αίτια θανάτου της, που είχε βρεθεί νεκρή στον Πόρο.

Το εύρημα, που αποκτά άλλη βαρύτητα, καθώς βρέθηκε σε σορό με προχωρημένη σήψη, δείχνει προθανάτια κάκωση, που αποκλείεται να έχει προκληθεί από βράχους ή άλλο αντικείμενο, κατά την παραμονή του πτώματος στη θάλασσα.

Στα εργαστήρια έγινε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ειδική χρώση στην περιοχή του λαιμού, στα μαλακά μόρια του τραχήλου, που βρέθηκε η κάκωση και το σοβαρό αυτό εύρημα απαιτεί περαιτέρω διερεύνηση, σύμφωνα με το anikolouli.gr.

Την πληροφορία της εκπομπής “Φως στο Τούνελ” επιβεβαίωσαν ο τεχνικός σύμβουλος της βιολογικής οικογένειας της Σταυρούλας, ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων και ο δικηγόρος της, Στέλιος Σούρλας.

συνέχεια στο enimerotiko.gr