Τον απάτησε με νταλικέρη, την έπιασε, την έδειρε… και τον καταδίκασε σε 12 μήνες φυλακή!

Το Τριμελές Εφετείο Εγκλημάτων Πάτρας επέβαλε ποινή φυλάκισης 12 μηνών σε σύζυγο γιατί ξυλοκόπησε τη γυναίκα του και 8 μηνών για τον «κοριό» που τοποθέτησε στο αυτοκίνητό της προκειμένου ν’ αποδείξει ότι τον απατούσε.

Μετά από μια οκταετία, εν τέλει, έκλεισε ο κύκλος της ενδοοικογενειακής βίας μετά απιστίας, που οδήγησε δύο οικογένειες στα δικαστήρια και στη διάλυση ενός γάμου.

Ο απατημένος άνδρας, πέραν της καταδίωξης σε βάρος του για ξυλοφόρτωμα της συζύγου του, «πλήρωσε» και για τον «κοριό» στις ρόδες της νταλίκας του εραστή της (!) -όταν τον έπιασε στα πράσα μαζί της- και τότε είχε κινδυνέψει η σωματική του ακεραιότητα.

Ας βάλουμε, όμως, τα πράγματα σε σειρά, με βάση όσα προέκυψαν κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας. Ο σύζυγος είχε υποψίες ότι τον απατούσε η γυναίκα του και για να το αποδείξει, τοποθέτησε «κοριό» στο αυτοκίνητό της. Μάλιστα, μέσω κάρτας SIM στο κινητό του, άκουγε απευθείας τις ερωτικές συνομιλίες της γυναίκας του με τον νταλικέρη εραστή της κι έτσι πληροφορήθηκε για ένα από τα ραντεβού τους στην προβλήτα του Ρίου. Εσπευσε, λοιπόν, επιτόπου και άρχισε να χτυπάει την πόρτα του οδηγού. Εντρομη η γυναίκα του μάζεψε τα ρούχα της και από την πόρτα του συνοδηγού κατάφερε να διαφύγει και να μπει στο δικό της ΙΧ, το οποίο είχε παρκάρει στην αλάνα του Πορθμείου. Ταυτόχρονα, ο νταλικέρης έβαλε μπροστά τη μηχανή της νταλίκας και παρέσυρε 4 – 5 μέτρα τον απατημένο σύζυγο!

Κατόπιν, ο τελευταίος υπέβαλε μήνυση και ο εραστής -παρά το γεγονός ότι είχε μάρτυρα υπεράσπισης τη γυναίκα του (!) που κατέθεσε ότι εκείνο το βράδυ ταξίδευε μαζί του- καταδικάσθηκε σε φυλάκιση κάποιων μηνών.

Προχθές, κατά την εκδίκαση της μήνυσης που κατέθεσε η «πέτρα του σκανδάλου» σε βάρος του απατημένου άνδρα, αποδείχθηκε ότι αυτός είχε βιαιοπραγήσει αρκετές φορές σε βάρος της και βέβαια είχε τοποθετήσει παράνομα τον «κοριό» στο όχημά της, κάτι που αποκαλύφθηκε τυχαία όταν αυτή το πήγε στον ηλεκτρολόγο διότι έσβηνε η μηχανή…

Πηγή: πελοποννησος

Πηγή: flamis.gr