Τον έπεισε ο Πέτρος Φιλιππίδης – Κορυφαίος ηθοποιός καταθέτει υπέρ του στο δικαστήριο-Μεγάλη αλλαγή τις τελευταίες ημέρες

Η κίνηση ματς λίγο πριν την Έφεση, που εκτιμά ότι θα ρίξει φως στην υπόθεση, θα ανατρέψει όλα τα δεδομένα και θα προκαλέσει ντόρο στην κοινή γνώμη!

Για τις 3 Ιούνη έχει οριστεί δίκη του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη στο Εφετείο Αθηνών, ο οποίος καταδικάστηκε στις αρχές Φλεβάρη του 2023 σε ποινή κάθειρξης 8 χρόνων για δύο απόπειρες βιασμού.

Συγκεκριμένα, κρίθηκε ένοχος για μία απόπειρα βιασμού το 2010 στο καμαρίνι του στο θέατρο «Μουσούρη» και μία ακόμα το 2014 στο αυτοκίνητό του στο Παλαιό Ψυχικό.

Και στις δύο περιπτώσεις οι καταγγέλλουσες ήταν νεαρές ηθοποιοί που είχαν πάει να τον συναντήσουν για επαγγελματικούς λόγους.

Αντίθετα, το δικαστήριο είχε αποφασίσει την αθώωσή του για τη βαρύτερη κατηγορία που αντιμετώπιζε, αυτή του βιασμού κατ’ εξακολούθηση.

Το δικαστήριο αποφάσισε επίσης να αφεθεί ελεύθερος με όρους μέχρι την έκδοση απόφασης σε δεύτερο βαθμό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την απόφαση της έδρας, του επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα.

συνέχεια στο sportdog.gr