Η αστυνομία βρήκε έξι κάλυκες

Μια περίεργη υπόθεση ερευνά η Αστυνομία της Πάτρας, μετά από ένοπλη επίθεση σε βάρος άνδρα τα ξημερώματα της Τετάρτης. Επίθεση από άγνωστο δέχθηκε Πατρινός, σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στις 4 τα ξημερώτα της Τετάρτη, έξω από το σπίτι του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία βρήκε στο σημείο έξι κάλυκες.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης πρόλαβε και εξαφανίσθηκε πριν φθάσουν τα περιπολικά της αστυνομίας.

Όπως αναφέρουν στο thebest.gr, πηγές της Αστυνομίας, το παρολίγον θύμα της επίθεσης υπέδειξε ως ηθικό αυτουργό της επίθεση, με την οποία όπως ισχυρίζεται έχει οικονομικές διαφορές. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η καταγγελλόμενη, αρνείται τα όσα τις καταμαρτυρεί ο άνδρας και μάλιστα έχει προχωρήσει σε μήνυση σε βάρος του για συκοφαντική δυσφήμηση.

Πηγή: thebest.gr

Προηγούμενο άρθρο“Καλό ταξίδι Μπάρμπα καί φίλε Παναγή”
Επόμενο άρθροΣτην Κεφαλονιά η Προισταμένη της Δ/νσης Συντήρησης της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Πολιτισμού-αυτοψίες σε μεμονωμένα μνημεία, μουσεία, αλλά και επιθεωρησεις έργων απο κοινού με κλιμάκιο της Εφορείας Αρχαιοτήτων