“Του στέλνω περαστικά, είναι στο νοσοκομείο” Δύσκολες ώρες για την οικογένεια της Σταματίνας Τσιμτσιλή

H Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στο εξιτήριο που πήρε ο Δημήτρης Σταρόβας από το Τζάνειο και του έστειλε τις ευχές της και την αγάπη της.

Αρχικά η παρουσιάστρια είπε:

«Θέλω να στείλουμε για ακόμη μία φορά την αγάπη μας και στον Δημήτρη Σταρόβα και στην Άννα Σταθάκη, τη σύντροφό του, που ήταν δίπλα του από την πρώτη στιγμή. Ξέρετε τι είναι το πιο συγκινητικό; Ότι θέλει να εκφράσει την αγάπη του και τη χαρά του και την ικανοποίησή του και το κάνει με τη γροθιά του».

Και πρόσθεσε: «Δεν θέλει να μπει στη διαδικασία να μιλήσει, για να δείξει αν έχει ξεπεράσει το όποιο πρόβλημα και φυσικά εμείς πρέπει να το σεβόμαστε. Χαίρομαι που οι συνάδελφοι δεν επέμειναν και δεν τον πίεσαν. Συγκινείται».

Και συνέχισε λέγοντας:

«Σε σημερινή επικοινωνία που έγινε προ ολίγου με την Άννα Σταθάκη, που από την πρώτη στιγμή ήταν κοντά του, μας ευχαρίστησε για ακόμη μία φορά πολύ και είπε: παρακαλώ, τώρα χρειαζόμαστε ηρεμία για να ξεπεράσουμε τις όποιες δυσκολίες».

Και στη συνέχεια αποκάλυψε: «Μακάρι, παιδιά, όσοι είναι στα νοσοκομεία να βγαίνουν νικητές. Να στείλω κι εγώ ένα φιλί σε έναν δικό μου άνθρωπο που νοσηλεύεται στο Σωτηρία; Εύκολη μάχη, δεν είναι κάτι δύσκολο. Ένα κρυωματάκι αλλά αν δεν προσέξεις και από ένα κρυωματάκι μπορεί να χρειαστείς υποστήριξη. Φιλιά, σ’ αγαπώ. Ξέρεις εσύ».