Του τίναξε το κεφάλι: Η φάπα στον SNIK από άλλη κάμερα δείχνει πόσο επικίνδυνη ήταν (Vid)

Το πολύ επικίνδυνο πισώπλατο χτύπημα στο κεφάλι του SNIK.

Κεντρικό θέμα των σχολιασμών σε social media αλλά και ένα από τα βασικά στα κεντρικά δελτία ειδήσεων έγινε η σύρραξη μεταξύ των τράπερς SNIK και Light, καθώς και των ανθρώπων της ασφάλειάς τους, κατά τη διάρκεια των Mad Video Music Awards την Τετάρτη 22/6 στο γήπεδο του Tae Kwo Do.

Οι δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες της τραπ πιάστηκαν στα χέρια κάτω από τη σκηνή των βραβείων Mad την ώρα που η Έλενα Παπαρίζου ερμήνευε μία από τις επιτυχίες της. Ο καβγάς γενικεύτηκε με τους «φουσκωτούς» της συνοδείας των δύο τράπερ να παρασέρνουν ακόμα και αθώους καλεσμένους των βραβείων.

Σε μία από τις πιο επικίνδυνες στιγμές του καβγά, ο Light ανεβασμένος στη σκηνή πλησιάζει από πίσω τον SNIK που βρίσκεται κάτω από τη σκηνή και τον χτυπάει δυνατά πισώπλατα, στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Ένα χτύπημα που απαγορεύεται ακόμα και σε μαχητικά σπορ εκπαιδευμένων αθλητών.

Η συνοδεία του SNIK δεν προλαβαίνει να τον προστατέψει ενώ την ίδια ώρα η Έλενα Παπαρίζου σταματάει τη playback εμφάνισή της και από το μικρόφωνο ζητάει να μην υπάρχει άλλη βία μεταξύ των δύο αντρών.

Το επικίνδυνο πισώπλατο χτύπημα κατέγραψε κάμερα κινητού από τις εξέδρες του γηπέδου και έγινε γρήγορα viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή: instanews.gr