Τους άκουσε όλη η πόλη: Αστυνομικός γύρισε νωρίς και έπιασε τη γυναίκα του στο κρεβάτι με γνωστό επιχειρηματία

Aνεπανάληπτες εικόνες εκδηλώθηκαν στη Λαμία χάρις ένα πρωτοφανές σκηνικό, όταν ένας αστυνομικός ήρθε απρόσμενα αντιμέτωπος με την σύζυγό του σε ερωτικές περιπτύξεις με τον εραστή της, ένα γνωστό επιχειρηματία της πόλης, μέσα στην οικία τους.

Ο 45χρονος αστυνομικός, υπηρετώντας στο επιτελείο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, επέστρεψε νωρίτερα στο σπίτι του.

Η σύζυγός του, γνωρίζοντας ότι θα καθυστερούσε να επιστρέψει, οργάνωσε ένα μυστικό ραντεβού με τον εραστή της, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Μετά το αρχικό σοκ, ο προδομένος σύζυγος βρέθηκε σε ένα οργιώδες περιβάλλον, όπου οι λέξεις άνοιξαν τον δρόμο σε φυσικές εκδηλώσεις οργής μεταξύ του αστυνομικού και του εραστή.

Η άπιστη σύζυγος προσπάθησε να διαλύσει την ένταση που δημιουργήθηκε, χωρίς επιτυχία, και δέχθηκε ελαφρά τραύματα.

Στο οικία έσπευσαν μέλη της αστυνομίας και προέβησαν στη σύλληψη του συναδέλφου τους, εναντίον του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Η ψυχραιμία, παρόλα αυτά, που επέδειξε ο αστυνομικός στην κατάληξη του περιστατικού αποδείχτηκε ευεργετική κατά την δίκη του, με αποτέλεσμα να απελευθερωθεί ενώ ορίστηκε να κληθεί ενώπιον του δικαστηρίου.

πηγή: enimerotiko.gr