Τραγική αυλαία στην Καρδίτσα: Βρέθηκε η σορός της αγνοούμενης φαρμακοποιού

Το πτώμα της γυναίκας που αγνοούνταν εδώ και έξι μέρες βρέθηκε σε κοίτη ποταμού έξω από το Μουζάκι Καρδίτσας αναφέρουν οι πληροφορίες. Η 43χρονη είχε παρασυρθεί από χείμαρρο το βράδυ της Παρασκευής.

Με τον πιο τραγικό τρόπο πέφτει η αυλαία των ερευνών για τον εντοπισμό της 43χρονης φαρμακοποιού που είχε παρασυρθεί από την περασμένη Παρασκευή από τα ορμητικά νερά στην Καρδίτσα. Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της Πέμπτης (24.09.2020) έξω από το Μουζάκι και πλέον οι νεκροί που άφησε πίσω του ο “Ιανός” είναι τέσσερις.

Ο συναγερμός στο Μουζάκι Καρδίτσας σήμανε όταν βρέθηκε από τα σωστικά συνεργεία το πτώμα γυναίκας. Αμέσως κινήθηκαν όλες οι διαδικασίες για να αναγνωριστεί η σορός και σύμφωνα με όσα μετέδωσε το OPEN, το πτώμα ανήκει στην άτυχη φαρμακοποιό, την οποία άπαντες αναζητούσαν από το βράδυ της Παρασκευής όταν ο χείμαρρος την παρέσυρε με το αυτοκίνητό της.

Πληροφορίες από την Πυροσβεστική αναφέρουν πως τα σωστικά συνεργεία έχουν εντοπίσει ανθρώπινο μέλος κάτω από τις λάσπες κοντά στη γέφυρα της Μαγουλίτσας, η οποία βρίσκεται περίπου 7 – 9 χιλιόμετρα από το σημείο που εξαφανίστηκε η 43χρονη, αναφέρει το karditsapress.gr.

Πηγή: newsit.gr