Τραγωδία για την ηθοποιό Ηλιάνα Μαυρομάτη: Νεκρός ο αδερφός της από πνευμονία

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Ελένη» και τη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Δημοπούλου, μίλησε για τη μητέρα της, Λίλα Καφαντάρη και τις απώλειες που έχει βιώσει.

Η σχέση της Ηλιάνας Μαυρομάτη με τη Λίλα Καφαντάρη

Όπως υπογράμμισε η ηθοποιός «σε ένα βαθμό το χρωστάω στους γονείς μου το ότι βρέθηκα από τόσο νωρίς στο καλλιτεχνικό περιβάλλον… Τους θαύμαζα και τους δυο, γιατί έβλεπα ότι είναι δυο άνθρωποι ελεύθεροι που έχουν επιλέξει συνειδητά αυτό που κάνουν στη ζωή τους.

Η σχέση με τη μητέρα μου, είναι σχέση λατρείας εκατέρωθεν. Προσπαθώ να μην είναι το πρώτο μου τηλέφωνο μέσα στη μέρα. Προσπαθώ να φερθώ ενήλικα και να μην παίρνω τη μαμά μου δυο φορές τη μέρα τηλέφωνο, αλλά μιλάμε συχνά. Κι εκείνη κρατιέται».

Και συμπληρώνει η Ηλιάνα Μαυρομάτη «έφυγα από το σπίτι 18 χρονών. Ήταν πολύ σημαντική εμπειρία για μένα ότι ξεκίνησε η αυτόνομη ζωή μου τόσο νωρίς, οπότε δε μπορώ να σκεφτώ τον εαυτό μου ότι θα ξαναγυρίσω στο μητρικό μου σπίτι εύκολα.

Βρισκόμουν σε μια περίεργη εφηβεία και ήταν ο μόνος τρόπος να πατήσω στα πόδια μου τότε. Εκείνη το δέχτηκε, με παρακίνησε σε αυτό αλλά την ήταν δύσκολο».

συνέχεια στο enimerotiko.gr