Τραγωδία: Νεκρός 20χρονος σε τροχαίο – Η έκκληση της οικογένειάς του για τους ντελιβεράδες (vid)

Ο θάνατος ενός ακόμη νεαρού οδηγού ντελίβερι έδωσε το έναυσμα στους δικούς του ανθρώπους να ζητήσουν υποχρεωτικά μέτρα προστασίας ώστε να σωθούν άλλα παιδιά.

Ο 20χρονος Αλέξανδρος ήταν φοιτητής και δούλευε ως ντελίβερι για να βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά του. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έχασε τον έλεγχο της του μηχανακίου που οδηγούσε ενώ έκανε ντελίβερι σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας στην Ηλιούπολη και άφησε την τελευταία του πνοή, σύμφωνα με το STAR.

Ο νεαρός δεν φορούσε κράνος και ο αδερφός του καλεί τους νέους που οδηγούν «αν έχουν αδέρφια ή γονείς να τους ακούνε, κράνος και στολή ακόμα και με 40 βαθμούς Κελσίου».

Ο πατέρας του Αλέξανδρου, Βασίλης, λέει στο STAR: «Θα ήθελα από το υπουργείο Εργασίας να μπορέσουν να βρουν μία φόρμουλα για να προστατεύονται τα παιδιά. Να έχουν προϋπηρεσία με μηχανή, να φορούν τα απαραίτητα για να προστατεύεται η ζωή τους και οι μηχανές να είναι αποκλειστικά των καταστημάτων και όχι πάνω από 50 κυβικά».

«Ο πόνος είναι μεγάλος και θέλω να απευθυνθώ στους ιθύνοντες να πάρουν τα μέτρα που χρειάζονται για να μην πέφτουν στο δρόμο τα παιδιά μας για τα οποία έχει χυθεί αίμα και ιδρώτας» δηλώνει ο θείος του Αλέξανδρου, Παναγιώτης.

Δείτε το βίντεο εδώ
Πηγή: reader.gr