Τραγωδία: Νεκρός 23χρονος μπασκετμπολίστας σε τροχαίο (pics)

Την τελευταία του πνοή άφησε 23χρονος μπασκετμπολίστας σε τροχαίο που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής στα Ψαχνά της Εύβοιας.

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί ο χώρος του μπάσκετ και η ομάδα του ΓΑΣ Βασιλικού στην Εύβοια από την είδηση πως ο 23χρονος αθλητής της ομάδας, Ραφαήλ Σκεμπές, έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή του Κολοβρέχτη, στα Ψαχνά, σύμφωνα με το eviazoom.gr.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός βγήκε εκτός δρόμου, εκσφενδονίστηκε στον αέρα και κρεμάστηκε στο χείλος του ποταμού που βρίσκεται κάτω από τον δρόμο.

Περαστικός οδηγός που αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί κάλεσε την Αστυνομία και την πυροσβεστική, με τον παίκτη να ανασύρεται νεκρός από τα συντρίμμια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ραφαήλ Σκεμπές ξεκίνησε το μπάσκετ από τις ακαδημίες της Παναγίτσας Χαλκίδας και είχε ήδη αρκετές παραστάσεις καθώς ήταν ο βασικός πλέι μέικερ της ομάδας του σε Γ΄ Εθνική τις περιόδους 2012-13 και 2013-14, ενώ έπαιξε σε όλα τα τμήματα υποδομής της ομάδας.

Έπειτα, αγωνίστηκε στην Α΄ ΕΣΚΑ με τη Δάφνη Δαφνίου, κερδίζοντας το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική, ενώ έπαιξε ακόμα στον Κάδμο και πέρυσι στον ΓΑΣ Βασιλικού, ενώ βρισκόταν σε συζητήσεις για να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη Θήβας από τη νέα σεζόν.

Φωτογραφίες: eviazoom.gr

Συλλογή φωτογραφιών 1 2

Τραγωδία στην Εύβοια: Νεκρός 23χρονος μπασκετμπολίστας σε τροχαίο (pics) - Media Gallery
Τραγωδία στην Εύβοια: Νεκρός 23χρονος μπασκετμπολίστας σε τροχαίο (pics) – Media Gallery