Τραγωδία: Σκοτώθηκαν 22χρονος και 20χρονος σε κόντρα με μηχανές

Τραγωδία σημειώθηκε στην Κατερίνη και συγκεκριμένα στον παράδρομο της εθνικής οδού στο ύψος της Pioneer, όταν ένας 22χρονος και ένας 20χρονος έχασαν τη ζωή τους σε κόντρα με μηχανές.

Σύμφωνα με το olympusmera.gr ο 22χρονος έπεσε επάνω στον 20χρονο τη στιγμή που ο δευτερος έστηνε το μηχανάκι στο δρόμο προκειμένου να ξεκινήσει κόντρα.

Ο 20χρονος Π.Ρ. και ο 22χρονος Ε.Ν. σκοτώθηκαν ακαριαία ενώ από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης θραύσματα των μηχανών τραυμάτισαν και δύο θεατές (έναν 17χρονο και έναν 20χρονο) από τους δεκάδες που είχαν μαζευτεί για να παρακολουθήσουν τις κόντρες.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Χθες (10 Μαρτίου 2023) και ώρα 22.30 περίπου, στην ανατολική παράπλευρη οδό της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης (427 χιλιόμετρο), στην περιοχή του Βαρικού Πιερίας, δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 22χρονος ημεδαπός, συγκρούσθηκε με δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 20χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 22χρονου και του 20χρονου, καθώς και τον τραυματισμό δύο πεζών, ηλικίας 21 και 17 ετών.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης».