Τραγωδία: Σπαραγμός για την 34χρονη Ελένη – Δεν πρόλαβε να αγκαλιάσει το μωράκι της

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο θάνατος της 34χρονης οφείλεται σε πνευμονική εμβολή

Ένα θλιβερό γεγονός έλαβε χώρα χθες Κυριακή (31/1) στον Πύργο, με την 34χρονη έγκυο Ελένη Κώστα, να αφήνει την τελευταία της πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας», πριν καταφέρει να σφίξει στην αγκαλιά της τον νεογέννητο παιδί της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, το η νεαρή γυναίκα που ήταν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της τον τελευταίο καιρό παρουσίαζε επιπλοκές με τους γιατρούς να κρίνουν επιβεβλημένη τη νοσηλεία της στο Νοσοκομείο του Πύργου.

Πριν λίγες ημέρες, η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε καθώς παρουσίαζε σπασμούς και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Άγιου Ανδρέα.

Εκεί, οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό έδωσαν τη δική τους μάχη προκειμένου να την κρατήσουν στη ζωή. Η Ελένη, χθες το βράδυ «έσβησε», με τους γιατρούς να καταφέρνουν να κρατήσουν στη ζωή το μωράκι της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο θάνατος της 34χρονης οφείλεται σε πνευμονική εμβολή.

Τραγική ειρωνεία

Η μοίρα στάθηκε σκληρή για την οικογένεια του συζύγου της άτυχης κοπέλας που ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει από την οδύνη του χαμού του αδερφού του. Ήταν πάλι Φεβρουάριος του 2017, όταν ο 31χρονος έχασε τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα, στο Γεράκι της Αμαλιάδας. Τότε η γυναίκα του ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδάκι τους.

Βουβός πόνος

Η τραγική είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στο χωριό του δήμου Πύργου όπου κατοικεί η οικογένεια του συζύγου της και μέχρι πριν λίγο και ο ίδιο. Το ζευγάρι έμενε στον Πύργο, χτίζοντας μια νέα ζωή. Συντετριμμένοι όλοι, δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν ότι η Ελένη, δεν είναι πια κοντά τους φεύγοντας με αυτό τον άδικο τρόπο.

Πηγή: newsbomb.gr