Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Μοιραίο παιχνίδι για 9χρονο – Έρευνες και συλλήψεις για το θάνατό του από ηλεκτροπληξία

Το παιδάκι που μένει στην περιοχή Τσιλιβί της Ζακύνθου, έπαιζε κρυφτό με τους φίλους του και η απόφαση να κρυφτεί πίσω τα air condition ενός ξενοδοχείου, στάθηκε μοιραία.

Το μικρό αγόρι που σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του ertnews ήταν 9 ετών, χτυπήθηκε από ρεύμα, πιθανότατα από κάποια διαρροή στο μηχάνημα και άφησε την τελευταία πνοή του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στον εισαγγελέα Ζακύνθου αναμένεται να οδηγηθούν για το θάνατο του μικρού παιδιού ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, ένας ηλεκτρολόγος και ένας ψυκτικός οι οποίοι συνελήφθησαν.

Σύμφωνα με το imerazante, κλιμάκιο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου και εμπειρογνώμονας βρίσκονται αυτή την ώρα στην τοποθεσία όπου χθες έγινε το κακό, δίπλα από το σπίτι του άτυχου παιδιού…

ΦΩΤΟ Imerazante

Χθες βράδυ, αμέσως μετά το τραγικό συμβάν έσπευσε ασθενοφόρο, ωστόσο το πλήρωμα δεν κατάφερε να επαναφέρει στη ζωή το παιδάκι, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και τη μικρή κοινωνία στην Τσιλιβή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το άτυχο παιδί μεταφέρθηκε στο ΓΝ Ζακύνθου, χωρίς σφυγμό. Όλοι οι γιατροί έπεσαν πάνω του, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι. Ήταν ήδη πολύ αργά…

Πηγή: newsit.gr