Τραυματίστηκαν σε τροχαίο μάνα και το 8χρονο κοριτσάκι της – Αγωνία στο νοσοκομείο

Ακόμα ένα σοβαρό τροχαίο στην Κρήτη, λίγο έξω από την Ιεράπετρα. Το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών…

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τραυματίες την 42χρονη οδηγό και το οκτάχρονο κοριτσάκι της, σημειώθηκε έξω από τον παραλιακό οικισμό Γρα Λυγιά κοντά στην Ιεράπετρα, όταν αυτοκίνητο ερχόμενο από το Στόμιο -υπό άγνωστες συνθήκες- έφυγε από το δρόμο πέφτοντας πάνω σε αλμυρίκι.

Η οδηγός φορούσε ζώνη ασφαλείας με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα πλευρά και άμεσα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με πληροφορίες του ertnews.gr, έχει υποστεί κατάγματα, ωστόσο δεν κινδυνεύει η ζωή της.

Δύσκολος ωστόσο ήταν ο απεγκλωβισμός του οκτάχρονου κοριτσιού, με τους άνδρες της Π. Υ. Ιεράπετρας να καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες έως ότου καταφέρουν να το απεγκλωβίσουν.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το κοριτσάκι έχει τραυματιστεί σοβαρά στο μηριαίο. Άμεσα μεταφέρθηκε με δεύτερο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, όπου και νοσηλεύεται μέχρι αυτή τη στιγμή.

Πηγή: newsit.gr