Τροχαίο, πούλμαν έπεσε σε κολόνα – Επιχείρηση απεγκλωβισμού

Πούλαν έπεσε πάνω σε κολόνα στην Ακτή Μιαούλη στον Πειραιά, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί ο οδηγός του. Μπαράζ από τροχαία τα ξημερώματα εξαιτίας της βροχής και των δρόμων που γλιστράνε.

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες νωρίς το πρωί της Πέμπτης (24.09.2020) στην Ακτή Μιαούλη, στον Πειραιά.

Δεν ήταν το μοναδικό τροχαίο που έγινε τα ξημερώματα, καθώς οι δρόμοι γλιστρούν γιατί έβρεξε λίγο το βράδυ.

Στην Ακτή Μιαούλη το τροχαίο σημειώθηκε όταν τουριστικό λεωφορείο έπεσε πάνω σε κολόνα της ΔΕΗ.

Δεν είναι γνωστό για ποιο λόγο ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, δεν αποκλείεται να γλίστρησε και γι’ αυτό να «καρφώθηκε» στην κολόνα.

Ο οδηγός του λεωφορείου εγκλωβίστηκε και άμεσα έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής και προσπαθούν να απεγκλωβίσουν τον άνδρα. Δεν είναι γνωστή η κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με το OPEN έχει επαφή με τους πυροσβέστες και έχει τραυματιστεί στα πόδια.

Νωρίτερα, στη λεωφόρο Κηφισού έγιναν δυο τροχαία ατυχήματα. Το ένα απ’ αυτά σημειώθηκε λίγο μετά τις 05:30 όταν οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, έπεσε στα κάγκελα και το όχημα βρέθηκε αναποδογυρισμένο στη μέση του Κηφισού! Ο άνδρας βγήκε μόνος του από το αυτοκίνητο!

Οδηγός που κινούνταν με ταχύτητα, δεν είδε το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο, πάτησε απότομα φρένο και προσέκρουσε κι εκείνος στα κάγκελα και στον τοίχο. Από τύχη δεν υπήρξε τραυματισμός.

Πηγή: newsit.gr