Τροχαίο σοκ: Έπαθε εγκεφαλικό και έπεσε σε γκρεμό – Νεκρός επιχειρηματίας

Ο επιχειρηματίας ήταν πατέρας τριών παιδιών και διέμενε μόνιμα στον Πειραιά

Τραγωδία σημειώθηκε στην Αχαΐα με θύμα έναν 77χρονο επιχειρηματία. Συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας, «βούτηξε» με το αυτοκίνητο του σε γκρεμό σχεδόν 70 μέτρων επί της επαρχιακής οδού Φτέρης – Αιγίου.

Για τον απεγκλωβισμό του στήθηκε επιχείρηση από τέσσερα μέλη της ορειβατικής ομάδας έρευνας και διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας. Τραυματισμένη, διατηρώντας τις αισθήσεις της, ανασύρθηκε η σύζυγός του, που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Ο επιχειρηματίας ήταν πατέρας τριών παιδιών και διέμενε μόνιμα στον Πειραιά. Διατηρούσε εξοχική κατοικία στο Πυργάκι, το οποίο επισκεπτόταν σε τακτά χρονικά διαστήματα.

troxaio2-1-2.jpg
kalavryta-news

Οι συνθήκες του τροχαίου

Το θανατηφόρο τροχαίο, όπως αναφέρει το pelop.gr, σημειώθηκε περίπου στις 11 το πρωί της Πέμπτης, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το ζευγάρι με προορισμό το Αίγιο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του.

Οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για ξαφνική αδιαθεσία του οδηγού, ο οποίος πιθανόν υπέστη εγκεφαλικό. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», η σύζυγός του φέρεται να δήλωσε στις Αρχές, ότι πριν το τροχαίο μιλούσε στον άνδρα της αλλά, εκείνος δεν ανταποκρινόταν.

Η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένεται να δώσει περισσότερες απαντήσεις για τα ακριβή αίτια θανάτου του 77χρονου.

Πηγή: ethnos.gr