Ατύχημα στην περιοχή του αεροδρομίου «Άννα Πολλάτου» – Άμεση κινητοποίηση ΕΚΑΒ και Αρχών
Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην περιοχή του αεροδρομίου Κεφαλονιάς «Άννα Πολλάτου», όταν σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα με τραυματία έναν τουρίστα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο αλλοδαπός επισκέπτης είχε σταματήσει το όχημά του και βρισκόταν εκτός αυτού, επιχειρώντας να κλείσει τον καθρέφτη του αυτοκινήτου του. Την ίδια στιγμή, διερχόμενο λεωφορείο τον χτύπησε από πίσω, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να πέσει στο οδόστρωμα.
Το περιστατικό προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην περιοχή, καθώς διερχόμενοι οδηγοί και πολίτες έσπευσαν να προσφέρουν βοήθεια μέχρι να φτάσουν οι διασώστες.
Άμεση επέμβαση του ΕΚΑΒ
Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς για περαιτέρω εξετάσεις και νοσηλεία.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του τουρίστα, ενώ οι αρχές συλλέγουν στοιχεία και μαρτυρίες για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα.
Σε εξέλιξη η έρευνα
Οι αρμόδιες αρχές διερευνούν όλα τα ενδεχόμενα προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια του συμβάντος, σε ένα σημείο που παρουσιάζει αυξημένη κυκλοφορία ιδιαίτερα κατά τη θερινή περίοδο, λόγω της κίνησης προς και από το αεροδρόμιο.
Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται τις επόμενες ώρες, καθώς η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.



