Τροχαίο σοκ στην Εθνική Οδό: Του έφυγε μπουλόνι ενώ άλλαζε λάστιχο, πήγε να το πιάσει και παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο

Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στον αυτοκινητόδρομο του «Μορέα», στην Πελοπόννησο, με αποτέλεσμα να βρει το θάνατο ένας 65χρονος γνωστός αγροτοσυναιτεριστής της Μεσσηνίας.

Πώς συνέβη το αδιανόητο τροχαίο

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όλα συνέβησαν γύρω στις 9 το πρωί, όταν το αγροτικό ΙΧ όχημα που οδηγούσε έπαθε λάστιχο στο ύψος της Στέρνας. Άμεσα έκανε το αυτοκίνητο στην άκρη στην ΛΕΑ, ενώ όχημα του «Μορέα» έφθασε στο σημείο και στάθμευσε από πίσω του, για να γίνει η αλλαγή στο λάστιχο με ασφάλεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένα μπουλόνι έφυγε προς το δρόμο κατά τη διάρκεια της αλλαγής του λάστιχου. Ο 65χρονος επιχείρησε να το πιάσει με αποτέλεσμα να τον παρασύρει διερχόμενο όχημα και να βρει ακαριαία τραγικό θάνατο.

Ο Γιώργος Κουρέτας ήταν γνωστός για τη δράση του στον αγροτικό τομέα στην περιοχή της Μεσσηνίας και ιδιαίτερα αγαπητός. Η είδηση του θανάτου του βύθισε σε θλίψη ολόκληρη την περιοχή. Προανάκριση διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ανατολικής Πελοποννήσου.

Πηγή: ethnos.gr