Τροχαίο στη Βούλα: Νεκρός ο Τζώρτζης Μονογυιός – Η τραγική ειρωνεία με τη Ferrari που διαλύθηκε ολοσχερώς (σοκαριστικές εικόνες+βίντεο)

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Βούλα και συγκεκριμένα στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή 175 όταν μια Ferrari προσέκρουσε σε δέντρο και έπιασε φωτιά.

Αποτέλεσμα αυτής της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να βρει φρικτό θάνατο ο επιχειρηματίας Τζώρτζης Μονογυιός, αδερφός της βουλευτίνας της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού.

Εκτός του Τζώρτζη Μονογυιού στην Ferrari επέβαινε και η σύζυγός του, την οποία έβγαλαν από το αυτοκίνητο περαστικοί και οδηγοί που σταμάτησαν στο σημείο και νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

Τραγική ειρωνεία το γεγονός πως ο επιχειρηματίας είχε μόλις αγοράσει το υπερπολυτελές αυτοκίνητο και σήμερα το οδηγούσε για πρώτη φορά, ενώ μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο από τον τόπο του δυστυχήματος σοκάρουν καθώς το αυτοκίνητο έπιασε φωτιά και μετατράπηκε σε άμορφη μάζα.

Πηγή: newsit.gr