Τρύπα στο πάτωμα λεωφορείου του ΟΑΣΘ, λίγο έλειψε να χτυπήσει μια γυναίκα (pic)

Τα ευτράπελα στον ΟΑΣΘ συνεχίζονται…

Τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ είναι γνωστό πως βρίσκονται στη συντριπτική τους πλειοψηφία σε τραγική κατάσταση, με τους πολίτες της Θεσσαλονίκης να «βράζουν».

Το τελευταίο κωμικοτραγικό ευτράπελο, δε, φαίνεται πως ξεχείλισε λίγο παραπάνω το ποτήρι της οργής…

Σε λεωφορείο της γραμμής 32, λοιπόν, οι λιγοστοί -ευτυχώς- επιβάτες δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν είδαν στο πάτωμα μια τρύπα! Την οποία, φυσικά, αν δεν προσέξει κάποιος, κινδυνεύει να χτυπήσει. Μια γυναίκα, μάλιστα, όπως καταγγέλλεται, πράγματι δεν πρόσεξε την τρύπα και παραλίγο να πέσει, καθώς μπήκε το πόδι της μέσα.

Η σχετική φωτογραφία δημοσιεύτηκε στην ομάδα «Πρωτοβουλία Εργαζομένων-Φοιτητών-Συνταξιούχων Για Τις Αστικές Συγκοινωνίες», η οποία σε σχετική ανάρτηση της στο Facebook αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αναδημοσιεύουμε μήνυμα και φωτογραφία από συμπολίτη μας που σήμερα βρέθηκε σε ένα από τα λιγοστά και τρισάθλια λεωφορεία του ΟΑΣΘ: “Λεωφορείο γραμμής 32 σήμερα το πρωί. Με αυτή την τρύπα στο δάπεδο έκανε δρομολόγιο (ευτυχώς με λίγους επιβάτες). Μια γυναίκα λίγο έλειψε να πέσει όταν το πόδι της μπήκε μέσα. Εύκολα θα μπορούσαμε να έχουμε ατύχημα. Το λεωφορείο ήταν πάρα πολύ παλιό και δεν φαίνεται να έχει γίνει καμία συντήρηση”. Φτάνει πια ο εμπαιγμός στο λαό της Θεσσαλονίκης. Να έρθουν ΤΩΡΑ καινούργια λεωφορεία! Να αυξηθούν τα δρομολόγια σε όλες τις γραμμές! Ασφαλής και ανθρώπινη μετακίνηση».

Πηγή: gazzetta.gr