Τζώρτζης Μονογυιός: Λάτρης της ταχύτητας από μικρός – Το τροχαίο δυστύχημα στην Μύκονο που του στιγμάτισε την ζώη

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας όσον αφορά, το φρικτό τροχαίο δυστύχημα με την Ferrari στην Βούλα το βράδυ της Πέμπτης, στο οποίο έχασε την ζωή του ο αδερφός της βουλευτή της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζης Μονογυιός. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τζώρτζης Μονογυιός εμπλέκεται σε τροχαίο δυστύχημα, μόνο που αυτή η φορά απέβη μοιραία για τον ίδιο…

Πριν από αρκετά χρόνια, το 2000, ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε εμπλακεί σε τροχαίο δυστύχημα στην Μύκονο, τότε, ήταν φαντάρος και και είχε γυρίσει με άδεια στο νησί του μαζί με έναν φίλο του.

Λάτρης της ταχύτητας από μικρός, τότε του είχε αγοράσει ο πατέρας του μια μηχανή μεγάλου κυβισμού και ήταν από τις πρώτες φορές που την οδηγούσε, όπως και την μοιραία Ferrari.

Το τροχαίο έγινε στην επαρχιακή οδό που συνδέει τον Πλατύ Γιαλό με την Ψαρρού, ο Τζώρτζης ήταν οδηγός και ο φίλος του συνεπιβάτης, ωστόσο κανένας από τους δυο δεν φορούσε κράνος.

Ο Τζώρτζης είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και έχασε τον έλεγχο της μηχανής, ο φίλος του πετάχτηκε στον αέρα, «απογειώθηκε» για 5 μέτρα και κατέληξε σε μια πινακίδα. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε επίσης τραυματιστεί αλλά αποθεραπεύτηκε.

Πηγή: pronews.gr