Βαφτίστηκε στην Αλόννησο η μικρή Λυδία, κόρη της Καρολάιν

Βαφτίστηκε στην Αλόννησο η μικρή Λυδία, η κόρη της Καρολάιν που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το skiathoslife, η βάφτιση έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο υπό άκρα μυστικότητα, παρουσία των γονέων της Καρολάιν και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, σήμερα Κυριακή 17 Οκτωβρίου.

Επίσης, σύμφωνα με το thenewspaper, η βάφτιση έγινε στο εκκλησάκι της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, εκεί όπου η μητέρα της κηδεύτηκε πέντε μήνες πριν, με το μυστήριο να τελείται στο ξωκκλήσι του Κοιμητηρίου Αλοννήσου, απέναντι από το πατρικό σπίτι της οικογένειας Κράουτς και μόλις πέντε μέτρα μακριά από τον τάφο της Καρολάιν.

Σημειώνεται σύμφωνα με το τοπικό μέσο πως τη μικρή Λυδία που συμπλήρωσε το πρώτο έτος, βάπτισαν ένας φίλος και 2 φίλες της Καρολάιν και επιλέχθηκαν συμβολικά από τη γιαγιά. Και τα τρία νεαρά παιδιά υπήρξαν συμμαθητές της Καρολάιν και διαμένουν μόνιμα στο νησί της Αλοννήσου.

Υπενθυμίζεται πως την πρόθεση της οικογένειάς του να βαπτιστεί η μικρή Λυδία σε ελληνική ορθόδοξη εκκλησία, είχε εκφράσει μιλώντας στη Daily Mail, πριν από λίγες ημέρες, ο παππούς της και πατέρας της δολοφονημένης Καρολάιν Κράουτς, Ντέιβιντ.

Πηγή: aftodioikisi.gr