Βασάνισε γυναίκα και τη βιντεοσκόπησε ενώ έκανε σεξ με φίλο του

Ένας άνδρας 29 ετών κατηγορείται ότι έδεσε και βασάνισε μια γυναίκα, ενώ τη βιντεοσκοπούσε να κάνει σεξ με τον φίλο του, αλλά αρνήθηκε ότι τη δολοφόνησε.

Ο Brendan Rowan-Davies κατηγορείται για τη δολοφονία της Kelly-Anne Case, της οποίας το γυμνό σώμα βρέθηκε από πυροσβέστες στο κρεβάτι της στο σπίτι της στο Gosport του Hampshire, στις 30 Ιουλίου πέρυσι, τη Μ. Βρετανία.

Η 27χρονη είχε κομμένο τον λαιμό της και τα χέρια της ήταν δεμένα με καλώδια.

Ο εισαγγελέας που άσκησε δίωξη, δήλωσε στο δικαστήριο ότι μια μεταθανάτια εξέταση έδειξε ότι ο λαιμός της είχε πολλά τραύματα από κοφτερό αντικείμενο και είχε υποστεί αρκετές άλλες πληγές.

Όταν ο 29χρονος ερωτήθηκε στο δικαστήριο εάν είχε σκοτώσει την γυναίκα και έβαλε φωτιά στο σπίτι της, ο Rowan-Davies, για τον οποίο ειπώθηκε ότι έχει χαμηλό IQ και δυσλεξία, είπε: «Όχι».

Συνέχισε και περιέγραψε πώς δέχθηκε απειλές από κάποιον με μαχαίρι στο σπίτι της και ότι την είδε να βρίσκεται νεκρή στο κρεβάτι της.

Ο εναγόμενος δήλωσε ότι το βράδυ της 29ης Ιουλίου συναντήθηκε με τον φίλο του Will Vallender και πήραν ένα ταξί για το σπίτι της Case.

Είπε ότι η Case ήταν λίγο αναστατωμένη και ότι έβγαλε ένα μαχαίρι και είπε ότι θα αυτοκτονήσει. Στη συνέχεια, υποστήριξε ότι της πήρε το μαχαίρι, την αγκάλιασε και της είπε: «Μην σκεφτείτε έτσι».

Είπε ότι πέρασαν τη νύχτα μιλώντας, πίνοντας βότκα και ενεργειακά ποτά και όλοι έκαναν χρήση κοκαΐνης.

Είπε ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι τρεις τους πήγαν επάνω και βιντεοσκόπησε την Case και τον Vallender όταν έκαναν σεξ στο υπνοδωμάτιο χρησιμοποιώντας το κινητό του τηλέφωνο, «σπρώχνοντας» το χέρι από την άκρη της πόρτας και γυρνώντας το σε έναν καθρέφτη.

Ο εναγόμενος δήλωσε ότι εγκατέλειψε την κατοικία της Case με τον Vallender, αλλά αργότερα επέστρεψε επειδή είχε αφήσει τον καπνό του στο σπίτι της.

Είπε ότι όταν μπήκε στο σπίτι, άγνωστος έβαλε ένα μαχαίρι στο λαιμό του από πίσω και είδε την Kelly νεκρή στο κρεβάτι της με τραύματα στο λαιμό της.

Ανέφερε ότι ο άνθρωπος του είπε: «Αν πείτε τίποτα, θα σας σκοτώσω, την οικογένειά σας και σε όποιον το πείτε».

Είπε ότι αισθάνθηκε φοβισμένος και έφυγε από το σπίτι και δεν είπε σε κανέναν επειδή φοβόταν για τη ζωή του.

Η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πηγή: aftodioikisi.gr