Βιασμός 12χρονης- Συγκρατουμένος αποκαλύπτει την καθημερινότητα του Μίχου στη φυλακή: Κοιμάται στο πάτωμα, μέσα στο κελί. Είναι πολύ φοβισμένος…(βίντεο)

Ατράνταχτα στοιχεία από τον έλεγχο της αστυνομίας στα ηλεκτρονικά ίχνη σε κινητά και διαδίκτυο για την υπόθεση του Κολωνού.
Η 12χρονη θα κληθεί εκ νέου να αναγνωρίσει πρόσωπα, και να «κλειδώσει» τα νέα εντάλματα σύλληψης που αναμένονται.

Tην ίδια ώρα στις φυλακές Γρεβενών βρίσκεται ο προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος, κατηγορουμένος για βιασμό και μαστροπεία του κοριτσιού.

Στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”  και στη Ρούλα Κουσκουρή μίλησε συγκρατούμενός του και αποκάλυψε  πως περνάει ο 53χρονος στη φυλακή.

“Ο Μίχος κοιμάται στο πάτωμα, μέσα στο κελί. Υπάρχουν τρία κρεβάτια και αυτόν τον βάζουν να κοιμάται στο πάτωμα. Οι άλλοι τρεις κοιμούνται στα τρία κρεβάτια. Υπάρχουν και άλλοι κρατούμενοι που κοιμούνται στο πάτωμα σε άλλα κελιά.Βγαίνει έξω και περπατάει, αλλά είναι πολύ φοβισμένος. Έχει αρχίσει και κάνει παρεΐτσα και με κάποιους εδώ, αλλά σας λέω είναι πολύ φοβισμένος…

«Μας λέει ότι από τη μάνα της 12χρονης  έχει ξεκινήσει όλο αυτό. Ότι είχε σχέσεις με τη μητέρα της μικρής και ότι συνευρέθηκε ερωτικά μια δυο φορές με τη μικρή. Τα αρνείται όλα και λέει συνεχώς ότι η μάνα ήταν το “εργαλείο”, τονίζει χαρακτηριστικά.

Δείτε όσα λέει

Πηγή: zinapost.gr