Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε μόνο το DNA του 27χρονου – Ανοίγει ο φάκελος των εργαστηριακών εξετάσεων

Απομακρύνεται -με τα μέχρι στιγμής στοιχεία- το ενδεχόμενο να έχει βιαστεί ομαδικά η 24χρονη Γεωργία Μπίκα, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια των εργαστηριακών ελέγχων εντοπίστηκε γενετικό υλικό μόνο του 27χρονου κατηγορούμενου «για τέλεση γενετήσιας πράξης χωρίς τη συναίνεση της παθούσας».

Σήμερα, η Ε’ ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση αναμένεται να ανοίξει το φάκελο με τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, αν και με διαρροές έγινε γνωστό ότι βρέθηκε DNA μόνο ενός άντρα. Ο 27χρονος δεν έχει αρνηθεί ότι συνευρέθηκε ερωτικά με την 24χρονη, αλλά ισχυρίζεται ότι η πράξη έγινε με τη συναίνεσή της.

Πλέον, όλο το ενδιαφέρον στρέφεται στα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που διενεργεί εξειδικευμένο εργαστήριο της Ελβετίας. Αναμένεται να φτάσουν στα χέρια της Ε’ ανακρίτριας μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Θεωρούνται εξαιρετικά σημαντικά για τη δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης, καθώς αν εντοπιστούν ίχνη ουσιών ή ναρκωτικών, τότε το κατηγορητήριο σε βάρος του 27χρονου θα μετατραπεί σε βιασμό.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης. Σήμερα, αναμένεται να καταθέσει ενώπιον της ανακρίτριας η 17χρονη φίλη της Γεωργίας Μπίκας, με την οποία είχαν πάει μαζί στο επίμαχο ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη σουίτα 401 του πεντάστερου ξενοδοχείου της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Στην αρχική κατάθεσή της φέρεται να είχε πει: «Φτάσαμε στο δωμάτιο 401 όπου συναντήσαμε περίπου 13 άτομα. Από αυτά άντρες ήταν πέντε-έξι. Από την πρώτη στιγμή δεν ήθελα να μείνω. Χωρίς να μπορώ να είμαι σίγουρη, οι περισσότερες γυναίκες μού έμοιαζαν με βίζιτες και έμεινα έκπληκτη από το κλίμα.

Μετά από ένα μισάωρο και ενώ η Γεωργία ήταν πολύ μεθυσμένη, ξεκινήσαμε για να φύγουμε. Μόλις κατεβήκαμε, η Γεωργία άρχισε να λέει ότι δεν είναι καλά και θα έπαιρνε το αυτοκίνητό της για να γυρίσει σπίτι. Επειτα από περίπου δέκα λεπτά την κάλεσα για να δω τι κάνει. Το σήκωσε και τότε άκουσα έναν περίεργο θόρυβο. Τη ρώτησα εάν κάνει εμετό και μου είπε όχι, περιμένω τον Μάνο να με πάει στο πάρτι. Μου είπε ότι άλλαξε γνώμη κι ότι θα πήγαινε στο πάρτι. Επίσης, ότι δεν θα οδηγήσει, αλλά θα νοικιάσει δωμάτιο για να κοιμηθεί εκεί». Σήμερα, θα κληθεί να δώσει συμπληρωματική κατάθεση απαντώντας στις ερωτήσεις της ανακρίτριας.

Λίγο αργότερα, το ίδιο κατώφλι θα περάσει και ο φίλος του εργοδότη της 24χρονης, τον οποίο είχε συνοδεύσει στο πεντάστερο ξενοδοχείο το πρωί της Πρωτοχρονιάς, όπου βρήκαν τη 24χρονη σε άσχημη κατάσταση.

Στο μεταξύ, έγινε γνωστό ότι ο 33χρονος διοργανωτής του πάρτι, ο οποίος είχε κληθεί την Παρασκευή για κατάθεση στο αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης τόσο για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης όσο και για την παράλληλη έρευνα για ύπαρξης κυκλώματος μαστροπείας, μήνυσε για ξυλοδαρμό τον εργοδότη της 24χρονης. Στις 15 Ιανουάριου κατήγγειλε πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, ανεβάζοντας μάλιστα στα social media φωτογραφία με τραύματα στα χείλη του. Στην ίδια δημοσίευση είχε γράψει πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και την 1η Ιανουαρίου. «Με χτύπησαν αλύπητα και στη συνέχεια στις 13/1/2022 μου απέσπασαν με τη βία το κινητό μου τηλέφωνο και ανέβασαν στο προφίλ μου στο Instagram το ψευδές κείμενο που αφορά σε συμβάν που δεν ήμουν παρών», είχε ισχυριστεί.

Και μέσα σε αυτό το πλαίσιο, ο… ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί πολιτική εκμετάλλευση της υπόθεσης, με τα μέλη της Νεολαίας του στη Θεσσαλονίκη να επιχειρούν προχθές να ξεδιπλώσουν στον… Λευκό Πύργο τεράστιο πανό συμπαράστασης στην 24χρονη. Ομως, οι κινήσεις τους έγιναν αντιληπτές από τις Αρχές, με αποτέλεσμα να γίνουν τρεις προσαγωγές. Μάλιστα, με ανακοίνωσή της κάνει λόγο για «υπέρμετρη αντίδραση της κυβέρνησης», χαρακτηρίζοντας «αναίτια» (!) την προσαγωγή των τριών ατόμων. «Οι αρμόδιοι εντολοδότες αξιωματούχοι επιλέγουν να προστατεύουν τους εγκληματίες και να διαλύουν παρεμβάσεις και κάθε είδους δράση αλληλέγγυων που στέκονται εμπράκτως στην πλευρά των θυμάτων και των αδικημένων», υποστηρίζει η Νεολαία Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: eleftherostypos.gr