Βίντεο – Ντοκουμέντα από την επίθεση με βιτριόλι σε 33χρονη στην Καλλιθέα (pics)

Βίντεο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης δείχνουν στιγμές πριν και μετά από την επίθεση με βιτριόλι στην 33χρονη στην Καλλιθέα.

Στο ένα βίντεο από κάμερες ασφαλείας διακρίνεται η 33χρονη να παρκάρει το αυτοκίνητο της, να βγαίνει αυτό και να κατευθύνεται προς το κτήριο της εργασίας της, όπου έγινε η επίθεση.

Στο δεύτερο βίντεο διακρίνεται κόσμος που έχει μαζευτεί γύρω από το κτήριο και στο τέλος φαίνεται η 33χρονη να βγαίνει υποβασταζόμενη από το χώρο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η επίθεση έγινε από γυναίκα, η οποία έριξε το βιτριόλι στο πρόσωπο της 33χρονης και τράπηκε σε φυγή. Πιθανότατα η δράστης ήθελε να εκδικηθεί για προσωπικούς λόγους την 33χρονη. Η τραυματίας μεταφέρθηκε με εγκαύματα σε ιδιωτικό νοσοκομείο του Πειραιά.

Η δράστης της επίθεσης γνώριζε πού εργάζεται το θύμα και πήγε εκεί για να της επιτεθεί. Η ενέδρα στήθηκε στην είσοδο της εταιρίας όπου εργάζεται η 33χρονη, όπου υπάρχουν κάμερες ασφαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα της επίθεσης υπήρχαν μάρτυρες, ενώ την έρευνα ανέλαβε το Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας. Η σύλληψη της δράστιδας, η οποία φορούσε στο πρόσωπο μάσκα,  θεωρείται θέμα χρόνου από την ΕΛ.ΑΣ.

Φωτορεπροτάζ: Ειρήνη Μιλή

Πηγή: reader.gr