Βίντεο-σοκ από Χίο: Άγρια συμπλοκή «προσφύγων» στο κέντρο της πόλης – «Φύγετε από τη χώρα» φώναζαν απεγνωσμένοι κάτοικοι

Άγρια συμπλοκή με ξύλα και σίδερα ανάμεσα σε παράνομους μετανάστες σημειώθηκε νωρίς το πρωί στο κέντρο της Χίου, με απεγνωσμένους κατοίκους να βλέπουν το νησί τους να έχει μετατραπεί σε περιοχή του τρίτου κόσμου, αφού τα περιστατικά ανεξέλεγκτης βίας είναι καθημερινά.

Τουλάχιστον 4 αλλοδαποί συνελήφθησαν στις 11.30 π.μ. από Αστυνομικούς της Δ/νσης Αστυνομίας Χίου, μετά από άγρια μεταξύ τους συμπλοκή, στο χώρο πίσω από την Πινακοθήκη, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Ομάδα παράνομων μεταναστών ξυλοκόπησε έναν άλλο με ξύλα και σίδερα πάνω σε σταθμευμένο όχημα κι ενώ διερχόμενοι και καταστηματάρχες ζητούσαν την παρέμβαση της αστυνομίας.

Μάλιστα απεγνωσμένοι κάτοικοι της Χίου φώναζαν «Κ@@σκυλα ήρθατε στη χώρα μας, α να χαθείτε πια» και «ντροπή».

Αξίζει να σημειωθεί πως μπροστά στο περιστατικό βρισκόταν και ένας αστυνομικός του οποίου η παρουσία δεν φόβισε τους αλλοδαπούς άντρες χτυπώντας άγρια τον συμπατριώτη τους. Λίγα λεπτά αργότερα όχημα της Αστυνομίας βρέθηκε στο σημείο με αποτέλεσμα τα πνεύματα να ηρεμήσουν.

Πηγή: pronews.gr