Βίντεο ΣΟΚ από το δυστύχημα στη Ρόδο: Έτσι σκοτώθηκαν τα δύο αδέλφια

Σοκ προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Ρόδου η είδηση του τραγικού θανάτου των δύο ανήλικων αδερφών από τη Βρετανία, που βρίσκονταν στην Ελλάδα για διακοπές με τους γονείς του.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, στην περιοχή Ακρωτήρι Γκίνας, δύο αδέρφια 13 και 15 ετών έχασαν τη ζωή τους, ενώ δοκίμαζαν τις ικανότητές τους στο parasailing, το λεγόμενο θαλάσσιο αλεξίπτωτο. Οι καιρικές συνθήκες, όμως δεν ήταν οι κατάλληλες, ενώ πολλά ερωτηματικά δημιούργησε η απόφαση του χειριστή να επιτρέψει τα παιδιά να ανέβουν στο θαλάσσιο αλεξίπτωτο αφού το όριο ηλικίας είναι από 16 ετών και άνω.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που προβλήθηκε στο Mega, φαίνεται το αλεξίπτωτο θαλάσσης, με τα 3 παιδιά, να παρασύρεται προς τα βράχια. Μάλιστα, το σκοινί που τους τραβούσε από το σκάφος δείχνει να έχει σπάσει από τους ισχυρούς ανέμους που έπνεαν στην περιοχή. Λίγη ώρα αργότερα το αλεξίπτωτο, χάθηκε από τον ορίζοντα.

«Τραγωδία, τελείως. Με το σκάφος το βλέπαμε αυτό που κάνει το αλεξίπτωτο, από κάποια στιγμή χάθηκε. Ήταν ήρεμη η θάλασσα αλλά κάποια στιγμή ξεκίνησε ένα μπουρίνι, πολύ δυνατό. Κόπηκε το σκοινί και έφυγαν τα παιδιά. Είχαν έρθει ασθενοφόρα, βγάλαν το ένα παιδί νεκρό» είπε στο Mega αυτόπτης μάρτυρας.

Πηγή: aftodioikisi.gr