«Βόμβα» Κούγια: «Ιατροδικαστικά νούμερα λένε ανοησίες σε εκπομπές, έρχεται η αθώωση της Πισπιρίγκου»

Την αντίδραση του δικηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξη Κούγια προκάλεσαν τα όσα είπαν σε τηλεοπτική εκπομπή ιατροδικαστές για την υπόθεση της Πάτρας.

Σε ανακοίνωσή του ο Αλέξης Κούγιας, σύμφωνα με το pelop.gr, επιτίθεται σε ιατροδικαστές αναφέροντας μεταξύ των άλλων ότι αναπτύσσουν ανοησίες σε τηλεοπτική εκπομπή.

Η ανακοίνωση:

«Με ενημέρωσαν ότι διάφορα ιατροδικαστικά νούμερα, κατά σύμπτωση όλοι οι ψηφοφόροι ιατροδικαστές του υποψηφίου δημάρχου Μαγκουφάνας Γρηγόρη Λέων, οι οποίοι δεν έχουν κάνει ούτε μια νεκροψία – νεκροτομή στη ζωή τους και δεν έχουν υπογράψει ούτε ένα πιστοποιητικό ασφυκτικού θανάτου, εμφανίζονται σε συγκεκριμένη εκπομπή, τα στελέχη της οποίας φοβούνται πλέον ότι θα κληθούν να πληρώσουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στην εντολέα μου κα Σ.Π., για να την αποζημιώσουν, και αναπτύσσουν στους ιατροδικαστικά ανίδεους και ανυποψίαστους θεατές της συγκεκριμένης τηλεοπτικής εκπομπής διάφορες ιατροδικαστικές ανοησίες, σαν αυτές που επί μήνες έλεγε ο «πρόεδρος των ιατροδικαστών» και όλοι μαζί κατάφεραν και οδήγησαν τους Εισαγγελείς και τη Δικαιοσύνη μέχρι τώρα στη μεγαλύτερη δικαστική πλάνη του αιώνα».

Στην συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας τονίζει ότι έρχεται η αθώωση της πελάτισσας του. «Ό,τι και να κάνουν, ό,τι και να πουν πλέον, ο κόσμος τούς έχει καταλάβει, η κα κατηγορουμένη έχει πλέον πραγματική υπεράσπιση, ενώ μετά την κατάρρευση του κατηγορητηρίου για τη Μαρία – Ελένη και την Ίριδα, έρχεται και η αθώωση της κας κατηγορουμένης για την υπόθεση της Τζωρτζίνας. Τα υπόλοιπα όταν πρέπει και εκεί που πρέπει».

πηγή: dikaiologitika.gr