Βρέθηκε νεκρός σπίτι του: Θρήνος για τον αιφνίδιο θάνατο 55χρονου γνωστού γιατρού

Ο 55χρονος γιατρός από την Κρήτη, Νίκος Κατσαρός, άφησε την τελευταία του πνοή, στο σπίτι του στη Χερσόνησο, σκορπίζοντας θλίψη στο νησί.

Ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο νησί και συγκεκριμένα στα Μάλια, όπου δραστηριοποιούνταν, ενώ άνθρωποι που τον γνώριζαν, αναφέρουν ότι επρόκειτο «για έναν άριστο επιστήμονα και εξαιρετικό άνθρωπο, τυχεροί οι συνάδελφοι του στο Ιατρικό Κέντρο Μαλίων όπου εργαζόταν».

Η είδηση έγινε γνωστή όταν συνάδελφοι και φίλοι του, που τον αναζητούσαν με κλήσεις και μηνύματα στο τηλέφωνο του, δεν έπαιρνα καμία απάντηση από εκείνον.

Συνάδελφός του επισκέφτηκε το σπίτι του γιατρού, χθες, Παρασκευή, το απόγευμα, στο Λιμάνι Χερσονήσου, όπου διαπίστωσε ότι ο 55χρονος γιατρός βρισκόταν εκεί, αλλά νεκρός, ξαπλωμένος στον καναπέ του.

Ο άτυχος άνδρας είχε αφήσει την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς, όπως αναφέρουν οι πρώτες εκτιμήσεις, με την νεκροψία- νεκτροτομή να αναμένεται, ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος σε μήνυμα του στο facebook αναφέρει:

«Σοκαριστικό να φεύγει ένας νέος άνθρωπος με αυτόν τον απροσδόκητο τρόπο!!!

Γιατρέ μου σε γνώρισα τα τελευταία χρόνια μέσα από την ιατρική σου ιδιότητα, καθώς βοήθησες και μένα με τον καλύτερο τρόπο όπως χιλιάδες άλλους ανθρώπους.

Καλό ταξίδι και καλό παράδεισο να έχεις».

Σοκαριστικό να φεύγει ένας νέος άνθρωπος με αυτόν τον απροσδόκητο τρόπο!!!Γιατρέ μου σε γνώρισα τα τελευταία χρόνια…

Posted by ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΓΚΟΣ on Friday, September 30, 2022

Ο 55χρονος γιατρός βύθισε στο πένθος την Κρήτη, με τον θάνατό του

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί αύριο, Κυριακή, στις 12:30 μμ, στα Μάλια.

Το Διαγνωστικό Κέντρο Ηρόδοτος σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

“Ο αείμνηστος γιατρός ήταν ένας εξαίρετος επιστήμονας, ένας σπουδαίος άνθρωπος, πολύ αγαπητός στο ευρύ κοινό και όπως ήταν αναμενόμενο το τραγικό άγγελμα του θανάτου του, σκόρπισε απέραντη θλίψη.

Όλοι οι συνάδελφοι γιατροί που τον γνώρισαν και δούλεψαν μαζί του θα τον θυμούνται με αγάπη.

Η Επιστημονικά Υπεύθυνη του Ηροδότου Αικατερίνη Ανδριανάκη, το Διοικητικό Συμβούλιο και όλοι οι εργαζόμενοι του Διαγνωστικού Κέντρου εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος γιατρού”.

Πηγή: enimerotiko.gr