Βρέθηκε νεκρός στην Αγία Παρασκευή ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας

Τραγικό τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης του Σταύρου Δογιάκη, ιδιοκτήτη της γνωστής ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα, ο οποίος εξαφανίστηκε χθες από τα Γλυκά Νερά.

Ο γνωστός επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Κυνηγού στην Αγία Παρασκευή. Το πτώμα το 53χρονου βρέθηκε δίπλα ακριβώς από το αυτοκίνητο του. Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία, ενώ στο σημείο σπεύδει ιατροδικαστής.

Ο Σταύρος Δογιάκης έδωσε για τελευταία φορά το στίγμα του χθες, Δευτέρα (21.06.2021), όταν -σύμφωνα με πληροφορίες- τηλεφώνησε σε συνεργάτη του κι έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, άφησε σημείωμα στο οποίο δηλώνει στην οικογένειά του τους λόγους για τους οποίους εξαφανίζεται. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

Έφυγε με το αυτοκίνητο και δεν επέστρεψε

Ο γνωστός επιχειρηματίας, σύμφωνα με όσα ανέφερε το “Χαμόγελο του Παιδιού” που προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων του, ο Σταύρος Δογιάκης έφυγε με το αυτοκίνητο του μάρκας Smart, χρώματος ασημί και με αριθμό πινακίδας ΖΧΑ – 8898.

Πηγή: newsit.gr