Βρέθηκε παρατημένο αυτοκίνητο με 20.510€!

Στην σύλληψη ενός παλιού της γνώριμου, σεσημασμένου 40χρονου αλβανικής υπηκοότητας, προχώρησε το πρωί η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου, τον οποίο και ανακρίνει προκειμένου να εξιχνιάσει μια περίεργη υπόθεση.

Στον δρόμο Καλαμακίου Λαγανά, αστυνομικοί εντόπισαν αργά χθες τη νύχτα ένα αυτοκίνητο σταματημένο στην άκρη του δρόμου, με ανοικτά παράθυρα και χωρίς κανέναν επιβαίνοντα. Στον έλεγχο που έκαναν βρήκαν μέσα 20.510 ευρώ σε δεσμίδες των 20 και 10, τα οποία και τους κίνησαν ακόμα περισσότερο τις υποψίες.

Έστησαν ενέδρα και περίμεναν μήπως και εμφανιστεί ο ιδιοκτήτης του οχήματος, το οποίο, όπως προέκυψε από τον έλεγχο της πινακίδας του, ανήκει στην ηλικιωμένη μητέρα του 40χρονου Αλβανού, παρανόμως παραμένοντα στη χώρα, που έχει απασχολήσεις πολλάκις τις αρχές και έχει στην πλάτη του διάφορες καταδίκες, ενώ έχει κάνει και φυλακή.

Αφού δεν πήγε κανείς να πάρει το αυτοκίνητο, το πρωί οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 40χρονο. Κατά την σύλληψη βρέθηκαν τενεκέδες με λάδι πιθανότατα κλεμμένοι σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς και λαθραία τσιγάρα.

Πηγή: https://zantetimes.gr/