Η μητέρα του 16χρονου μίλησε στην κάμερα του Ανοικτού καναλιού και τα όσα είπε αποτελούν γροθιά στο στομάχι

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση για έξωση μιας οικογένειας από το σπίτι όπου διαμένει στην Ξάνθη, επειδή το παιδί τους έχει αυτισμό και οι ένοικοι όπως λένε… ενοχλούνται. Το θέμα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, προκάλεσε την παρέμβαση και του δημάρχου ο οποίος συμπαρίσταται στην οικογένεια και έχει αναλάβει πρωτοβουλίες προκειμένου να βρεθεί λύση.

Το πρωτοφανές περιστατικό δημοσιοποίησε ο ίδιος ο πατέρας του 16χρονου ΘανάσηΕυάγγελος Ευαγγέλου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πριν από λίγες ώρες, προκαλώντας κύμα αντιδράσεων. Όπως είπε στο ethnos.gr o πατέρας του Θανάση, τις επόμενες μέρες ο πρύτανης του Δημοκρίτειου θα στείλει επιστολή στον δήμαρχο Αβδήρων Γεώργιο Τσιτιρίδη, ζητώντας του να μεσολαβήσει στους ιδιοκτήτες του σπιτιού προκειμένου να τους πείσει να παραμείνουν σ΄ αυτό ο Θανάσης και η οικογένειά του. Aυτό, όπως προαναφέρθηκε, τελικά δεν θα χρειαστεί, αφού ο δήμαρχος είναι γνώστης της κατάστασης.

Η μητέρα του παιδιού μίλησε στην κάμερα του Open και τα όσα είπε αποτελούν γροθιά στο στομάχι.

Δείτε το θέμα όπως μεταδόθηκε από το Ανοικτό Κανάλι εδώ

Πηγή: ethnos.gr

Προηγούμενο άρθροΔουλειές, ανάπτυξη, κορυφαίο σύστημα υγείας: Η μικρή χώρα των 5 εκατ. που έγινε πρότυπο για όλη την Ευρώπη
Επόμενο άρθροΕλλάδα: Που είναι τα υδροπλάνα;