Ξεσηκωμός για τις δυο νοσηλεύτριες στα Δικαστήρια (pics)

Κοσμοσυρροή στα Δικαστήρια για συμπαράσταση στην  αυθαίρετη δικαστική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος δύο βοηθών νοσηλευτριών, μετακυλώντας σε αυτές την διαχρονική πολιτική ευθύνη των κυβερνώντων για την εγκληματική κατάσταση που διαμορφώνεται στην ψυχική υγεία.

Πραγματικό ξεσηκωμό αντικρίσαμε σήμερα το μεσημέρι στα Δικαστήρια από όλους τους φορείς αλλά και μεμονωμένα άτομα που βρέθηκαν στο χώρο του Δικαστηρίου για συμπαράσταση προς τις δυο νοσηλεύτριες. Την ίδια ώρα είχε κηρυχθεί τρίωρη στάση εργασίας στο δημόσιο από το ΝΤ της ΑΔΕΔΥ και στον ιδιωτικό τομέα με απόφαση του ΔΣ του Ε.Κ. Κ.-Ι.

Η Πρόεδρος του Δικαστηρίου όπως είπε έγινε μια ένσταση ακυρότητας κατά του κατηγορητηρίου διότι μπορεί να φέρονταν ένα κατηγορητήριο σε ανθρώπους που να μην αναλογεί, άρα συνεχίζεται η έρευνα. Αναζητούν ως φαίνεται ποιος είχε το “πρόσταγμα” (ας το πούμε έτσι). Δεν μπορεί δυο Νοσηλεύτριες με τόση απασχόληση και με άλλους ασθενείς να είναι ένοχες χωρίς να υπάρχει υπεύθυνος. Έβγαλαν ωστόσο το ….κατηγορητήριο: Φόνος εξ αμελείας!!! Στο τέλος των όσων είπε η κ. Πρόεδρος ξέσπασαν σε χειροκροτήματα οι παρευρισκόμενοι.

Αναδημοσίευση από www.kefalonianews.gr