Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη! “Σε 8 χρόνια μπορεί να πάρουν άδεια για το νησί τους”

Με λόγια που κάρφωναν σα μαχαίρια, η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη, μίλησσε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, για την απόφαση του δικαστηρίου.

“Η Ελένη δεν γυρνάει όποια κι αν ήταν η ποινή. Αποδόθηκε η Δικαιοσύνη που έπρεπε, με την ανώτερη των ποινών” είπε, τονίζοντας ότι τα ισόβια θα έπρεπε “να είναι πραγματικά ισόβια”. “Όσο ζουν να παραμείνουν στη φυλακή”.

Αυτό τόνισε η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας ενώ για τη διαδικασία της δίκης η ίδια δήλωσε ικανοποιημένη. Υποστήριξε την Εισαγγελέα λέγοντας ότι: “Απέδειξε ότι είναι εισαγγελέας με μεγάλα γράμματα και δεν μπορεί να την κακολογούν. Έχει τεράστια μόρφωση και ανάστημα”.

Η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης ξέσπασε στη συνέχεια για τους δράστες αλλά και τους γονείς τους ενώ ο θείος της τόνισε ότι εάν υπήρχε μια μικρή μεταμέλεια από πλευράς των δραστών και των οικείων τους, θα ήταν διαφορετική και η δική τους στάση.

Με… Μπρεχτ το νέο μήνυμα από την εισαγγελέα

Τα λόγια του Μπρεχτ “όταν έρχονται και πέφτουν σαν βροχή τα εγκλήματα, κανείς τότε δεν βγαίνει να φωνάξει Σταματήστε!”, ανέβασε στο προφίλ της στο facebook η εισαγγελέας Αριστοτελεία Δόγκα, λίγο μετά την έκδοση της απόφασης για ισόβια κάθειρξη των δύο νεαρών, για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Θυμίζουμε ότι η εισαγγελέας προκάλεσε ποικίλα σχόλια, για τη φόρτιση που είχε κατά τη διάρκεια της δίκης Τοπαλούδη. Είχε ζητήσει να επιβληθεί στους δύο κατηγορούμενους ισόβια κάθειρξη για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως από κοινού ενώ για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού που επισύρει ποινή από 10 έως 15 έτη η εισαγγελέας ζήτησε να τιμωρηθούν με το ανώτατο όριο, δηλαδή τα 15 έτη.

Πηγή: ΑΝΤ1