Yacht Club… Εκεί όπου η γεύση συναντά το μπλε του Ιονίου(pics)

Yacht Club… Καλώς Ήρθατε…

Έχει ανοίξει τις πόρτες του και λειτουργεί περίπου έναν μήνα στο παλιό «Novita» υπό άλλη διευθυνση πλέον, πλήρως ανακαινισμένο.

yacht club lixouri12

Ένας άνθρωπος της θάλασσας, ένας άνθρωπος που αγαπά την θάλασσα, τα καράβια και τα ιστιοφόρα, αποφασίζει να επενδύσει στον τόπο του, μπαίνοντας δυναμικά και στον χώρο της εστίασης.

Ένας χώρος απαιτητικός, μα το εγχείρημά του αυτό πέτυχε.

Κατάφερε να συνδυάσει την πολυτέλεια με την γεύση, την παράδοση και την θάλασσα. Πέτυχε έναν συνδυασμό ο οποίος προσελκύει κόσμο από όλες τις κοινωνικές τάξεις.

Ο λόγος για τον Διονύση Περδίκη, ο οποίος έφερε την θάλασσα στην στεριά και δημιουργησε ένα εστιατόριο για όλους.

yacht club lixouri57

Όπως αναφέρει ο ίδιος «Το Yacht Club είναι μιά φιλοσοφία που θέλει το επισκέπτη να απολαμβάνει φιλοξενία, ποιότητα, Ελληνική γαστρονομία με ντόπια εκλεκτά υλικά, ξεχωριστές γεύσεις, τα καλύτερα Κεφαλονίτικα κρασιά (lixouri.gr: μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε κρασιά από τα Ληξουριώτικα Οινοποιεια (Χαριτάτου, Σκλάβου κλπ))».

Στο μενού του θα βρείτε γεύσεις μεσογειακές,  γεύσεις ποιοτικές, γεύσεις που απευθύνονται σε όλους, για κάθε γούστο και τσέπη.

Μιά εξαιρετική ομάδα στην κουζίνα ετοιμάζει για εσάς όλες αυτές τις νοστιμιές. Σας προτείνουμε να δοκιμάζεται τα πιάτα ημέρας που προτείνει ο σεφ. 

Yacht Club… Μπορεί το όνομα να σας αποσυντονίζει αλλά πιστέψτε με, όχι μόνο αξίζει να πάρετε την παρέα σας και να δοκιμάσετε το μενού, αλλά και να απολαύσετε το υπέροχο περιβάλλον, την όμορφη ναυτικού τύπου διακόσμηση, το εξαιρετικό σέρβις, την ηρεμία που σου προσφέρει αυτός ο χώρος και ακόμα καλύτερα, μιάς και το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ, να καθίσετε στα τραπεζάκια της παραλίας, να βουλιάξετε στα αναπαυτικά μαξιλάρια και να απολαύσετε το φαγητό σας με την θάλασσα να σκάει στα πόδια σας… 

Το Yacht Club λειτουργεί καθημερινά από τις 6 το απόγευμα έως αργά το βράδυ.

Όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης Δ.Περδίκης «σας ευχόμαστε να έχετε ένα όμορφο γαστρονομικό ταξίδι.» 

Και εμείς τους ευχόμαστε καλές δουλειές….

Αναδημοσίευση από: http://www.lixouri.gr