Υποκλίνεται όλο το διαδίκτυο: Η αποστομωτική απάντηση μητέρας θύματος των Τεμπών στη Σοφία Βούλτεψη που είπε ότι “μπαγιάτεψε το θέμα”

Η Υπουργός Μετανάστευσης κυρία Σοφία Βούλτεψη στο τηλεοπτικό ΣΚΑΪ στην εκπομπή «Σήμερα» δήλωσε:

«Βλέπω κύριε Οικονόμου ότι δεν περίμεναν ούτε να περάσει η εθνική εορτή όπου χρειάζεται εθνική ομοψυχία στη πράξη για να παρουσιάσουν το μπαγιάτικο θέμα, το περσινό. Θα μπαγιάτευε δηλαδή πολύ αν έμενε άλλη μια εβδομάδα να περάσει η σημερινή ημέρα εθνικής εορτής;».

«Θέλω όμως πολιτικά να πω το εξής. Αυτό είναι τακτική, πήγαν στις εκλογές του 2019 με τη Novartis θεωρία συνομωσίας και σκευωρία, πήγαν στις εκλογές του 2023 με το pretador. Τώρα, δεν έχουν πολιτικά επιχειρήματα πρέπει να πάνε με κάτι έχουν βγάλει όλα τα μπαγιάτικα θέματα για να πάνε με τα μπαζώματα και το μοντάζ.»

Στην κ. Βούλτεψη απάντηση η κ. Μαρία Ντόλκα που έχασε το παιδί της στα Τέμπη:

Καλησπέρα Κ Βούλτεψη Λέγομαι Ντόλκα Παπαγγελή Μαρια Ειμαι κάτοικος ΠΦαληρου Έχασα την κόρη μου στο τρένο των Τεμπών Ήταν η μικρότερη φοιτήτρια στο τρένο.Μολις 6 μήνες φοιτήτρια.

Δεν θεωρώ πως το έγκλημα των Τεμπών…μπαγιατεψε ….Υπερβολές θα μου πείτε Έτσι το συζητήσαμε για να την πούμε στον Κασελακη που ζήτησε …εκλογές .ΑΛΛΑ εγώ δεν θεωρώ πως τα λουλούδια του τρένου από 15 χρόνων έως 55…..

Μπαγιατεψαν Οι γονείς αυτά τα λόγια τα θεωρούν βλασφημία Γιατί εγώ όταν με έβγαζε έξω ο κύριος Κίνας να σας εξετάσει στο Ασκληπιείο στα επείγοντα ορθοπεδικα περιστατικά κλείνοντας έξω όλο το προσωπικό το νοσηλευτικό κ αφήνοντας να περιμένουν με κατάγματα οσφυαλγίες κλπκλπ κόσμος που ερχόταν με επείγον περιστατικό να εξεταστούν αλλά …περίμεναν εσάς να εξεταστεί τε που περνούσατε από την πλαινη πόρτα συνοδεία του κ Κίνα λέγοντας ο ίδιος περάστε έξω θέλω να εξετάσω την Σοφία …δηλ εσάς εγώ δεν αντιδρούσα γιατί θα έβρισκα τον μπελά μου κ από αυτήν την δουλειά ζούσα κ σπούδαζα την οικογένεια μου τα παιδιά μου…αν κ εισασταν όντως μπαγιάτικη ….κ το πόδι σας ήταν να κλείσετε ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία κ όχι επείγον

Αυτά τα ζούσα χρόνια Είχατε έρθει τρεις φορές κατά τον ίδιο τρόπο στα ΤΕΠ του Ασκληπιείου Βούλας Όμως εγώ ποτέ δεν θεωρούσα μπαγιάτικο το πόδι σας Απλά σεβομουν ότι πονουσατε κ έβγαινα κλωτσιδον να σας εξετάσει ο ιατρός μας κ δη διευθυντής ορθοπεδικός

Μετά τιμής Ντόλκα Παπαγγελή Μαρια