Υπόθεση Καραϊβάζ: Εξώδικο στη Ζήνα Κουτσελίνη έστειλαν η μητέρα και η αδελφή του δημοσιογράφου (βίντεο)

Εξώδικο απέστειλαν η μητέρα και η αδελφή του Γιώργου Καραϊβάζ – απο κοινού με την Ρόη Παυλέα και τον Σπύρο Χαριτάτο – κάνοντας λόγο για απαξιωτικούς και ψευδεις ισχυρισμούς της Ζήνας Κουτσελίνη και άλλων συνεργατών της εκπομπής της

Στον αέρα της εκπομπής της, η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε για το εξώδικο που έστειλε η οικογένεια του δημοσιογράφου – και συγκεκριμένα η μητέρα και η αδελφή του δημοσιογράφου – απο κοινού με τους δικηγόρους της, Ρόη Παυλέα και Σπύρου Χαριτάτου, πρώην συνεργάτη της εκπομπής και ασκούμενου πλέον δικηγόρου.

Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφόριες, η αδελφή και η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ γνώρισαν τον Σπύρο Χαριτάτο πέρυσι μέσω της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και απευθύνθηκαν σε εκείνον ως ασκούμενο δικηγόρο και στη Ρόη Παυλέα για να τους εκπροσωπήσουν στην υπόθεση δολοφονίας του οικείου τους – χωρίς όμως να συνεννοηθούν με τη χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ.

Ο Σπύρος Χαριτάτος όπως και η αδελφή και η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ έστειλαν εξώδικο στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» σε ό,τι αφορά τα όσα ειπώθηκαν την 18ης Νοεμβρίου.

«Μας συκοφάντησαν, ότι είμαστε από χωριό και δεν μπορούμε να επιλέξουμε δικηγόρο»

Σύμφωνα με το εξώδικο, η κα. Κουτσελίνη και ο κ. Λύτρας ισχυρίστηκαν ότι η μητέρα και η αδερφή του Γιώργου Καραϊβάζ «υποκινήθηκαν από τους Ρόη Παυλέα και Σπύρο Χαριτάτο για επικοινωνιακούς λόγους, προκειμένου να αναλάβει η κ. Ρόη Παυλέα την υπεράσπιση της κατηγορίας».

Ακόμα, σημειώνεται πως η κα. Κουτσελίνη, αλλά και ο κ. Λύτρας, μίλησαν για τη μητέρα και την αδερφή του Καραϊβάζ με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, λέγοντας ότι «οι γυναίκες από το χωριό και δεν έχουν επαρκή νοημοσύνη για να επιλέξουν νομικό συμπαραστάτη».

Επιπλέον, σύμφωνα με όσα αναφέρεται στην εξώδικη δήλωση, η Ζήνα Κουτσελίνη είχε «ξεσπάσει» κατά του Σπύρου Χαριτάτου, λέγοντας ότι χώρισε την οικογένεια Καραϊβάζ σε δύο στρατόπεδα.

«Ας αποδείξει ο Χαριτάτος ότι βγήκαν έστω μια φορά έξω για καφέ»

Αμέσως μετά την προβολή του εξώδικου, η Ζήνα Κουτσελίνη, μιλώντας για τη χρόνια φιλία Καραϊβάζ και Χαριτάτου που αναφέρεται στο εξώδικο, είπε:

«Η σύζυγος και ο γιος του Γιώργου Καραϊβάζ διαψεύδουν ότι ο Γιώργος και ο Σπύρος Χαριτάτος υπήρξαν για χρόνια φίλοι. Αν μπορεί ο Σπύρος Χαριτάτος ας αποδείξει ότι βγήκαν μια φορά έξω για καφέ. Τα λέω αυτολεξεί, όπως είπαμε αυτολεξεί και όσα μας έστειλαν εδώ».

Πηγή: dikaiologitika.gr