Υπόθεση Καραϊβάζ: Στο μηδέν οι έρευνες – Δέχθηκα απειλές λέει ο δικηγόρος της οικογένειας Απ. Λύτρας – ΒΙΝΤΕΟ Έξι μήνες μετά τη δολοφονία δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για την υπόθεση.

Στην απουσία οποιουδήποτε στοιχείου σχετικά με τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ πριν από έξι μήνες αλλά και στην προσπάθεια κάποιων να τον απειλήσουν για να μην ασχοληθεί με την υπόθεση αναφέρθηκε ο δικηγόρος της οικογένειας του Γιώργου Καραϊβάζ, Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα».

Υπόθεση Καραϊβάζ Απόστολος Λύτρας

«Είχα δεχθεί ένα mail το οποίο μου ανέφερε κάποιες πληροφορίες και μου είχε πει να μην ασχοληθώ με την υπόθεση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας. «Είχα ενημερώσει τις αρχές» πρόσθεσε, αλλά όπως είπε δεν βρέθηκε ποτέ η προέλευση του μηνύματος.

μνημόσυνο του Γιώργου Καραϊβάζ

dikastiko

Ως προς τι έχει γίνει με την πορεία της υπόθεσης, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, ο Απόστολος Λύτρας υπήρξε κατηγορηματικός: «Απολύτως τίποτα». Και όπως υπογράμμισε «μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφορία. Λες κι έχει πέσει μια πλάκα πάνω από την υπόθεση και δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο».

μνημόσυνο του Γιώργου Καραϊβάζ

EUROKINISSI

Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε πως «χθες δέχθηκα ένα mail από τους Δημοσιογράφους Χωρίς Σύνορα, οι οποίοι μου ζητούν πληροφορίες για το πού βρίσκονται οι έρευνες». Πρόσθεσε δε: «Κι όταν τους απάντησα ότι δεν έχουμε καμία απολύτως πληροφόρηση, δεν θέλετε να ξέρετε τι μου απάντησαν οι άνθρωποι».

Για την πορεία των ερευνών της ΕΛΑΣ που δεν έχει αποφέρει κάποιο στοιχείο για τον εντοπισμό των δραστών της εν ψυχρώ δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ είχε αναφερθεί και τον περασμένο Μάιο μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της οικογένειας.

«Δυστυχώς δεν υπάρχουν ακόμα στοιχεία για τους δράστες. Η αστυνομία συλλέγει πληροφορίες. Κάποιο στοιχείο που να μπορεί να οδηγήσει σε σύλληψη δεν υπάρχουν. Ο Γιώργος δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Προφανώς κάποιοι ενοχλήθηκαν από τα κείμενά του. Μαζί με τον Γιώργο δολοφονήθηκε και η δημοσιογραφία», ανέφερε ο κ. Λύτρας.

ΒΙΝΤΕΟ: ant1news.gr

Πηγή: dikastiko.gr