Υπόθεση Λαγούδη: Επανήλθε ο ποινικολόγος Βασίλης Ταουξής και μιλά για «νέα στοιχεία»

Η πλευρά του φερομένου ως υπόπτου, επιμένει πως δεν υπάρχουν νέα στοιχεία

Τέσσερα χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη, ο φάκελος της υπόθεσης , φέρεται να ανοίγει ξανά, τουλάχιστον με βάση τα όσα υποστηρίζουν οι νομικοί εκπρόσωποι της οικογένειας.

Στις “Αλήθειες με τη Ζήνα” βρέθηκε ο δικηγόρος της οικογένειας της θανούσας, Βασίλης Ταουξής, ο οποίος τόνισε πως τρέχει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και θα καλέσει να καταθέσουν κι άλλοι μάρτυρες, που κρίνει εκείνος ότι πρέπει να εξεταστούν.

Ο κ. Ταουξής επέμεινε να μιλά για «κατηγορούμενο» στην υπόθεση, με αφορμή την γνωστή διαρροή εγγράφου, ότι υπάρχει ποινική διαδικασία σε βάρος συγκεκριμένου ατόμου που φέρεται να είχε σχέσεις με την εκλιπούσα. Η πλευρά όμως του συγκεκριμένου άνδρα, έχει καταγγείλει πως το περιεχόμενο του επίμαχου εγγράφου είναι ψευδές και πως δεν υπάρχει καμιά ποινική διαδικασία σε βάρος του, απλά εξετάζεται ως «ύποπτος», εξαιτίας μηνύσεων που έχουν υποβληθεί σε βάρος του. Ο κ. Ταουξής πάντως, υποστήριξε πως το γραφείο των συνεργατών του στο Αγρίνιο, διαθέτει και άλλα τέτοια έγγραφα απο τα δικαστήρια του Αγρινίου, με πανομοιότυπο περιεχόμενο.
Όλα τα παραπάνω διέψευσε πριν λίγες μέρες κατηγορηματικά με παρέμβαση του ο δικηγόρος του φερομένου ως κατηγορουμένου κ. Μπουδρανιώτης.
Ο κ. Ταουξής ζήτησε μάλιστα σε επόμενη εκπομπή να κληθεί και ο δικηγόρος του «κατηγορουμένου», ώστε να ανταλλάξουν επιχειρήματα.

Όπως έγινε γνωστό, πρόσφατα καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση , πολίτης που στην αρχή της υπόθεσης, είχε εμφανιστεί ως ιδιωτικός ερευνητής – συνεργάτης της οικογένειας και είχε επώνυμα κατηγορήσει τον πρώην σύντροφο της Ειρήνης Λαγούδη ως φυσικό αυτουργό της δολοφονίας. Σε βάρος του έχει επιδικαστεί η καταβολή αποζημίωσης, ενώ και ο ίδιος ο ερευνητής, έχει μηνύσει την άλλη πλευρά…

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη γυναίκα, αφού αγνοούνταν επί δύο μέρες, εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο μισοκαμένο αυτοκίνητό της, στη παραλία Φωτμού, κοντά στη Μυρτιά Τριχωνίδας, στις 8 Ιανουαρίου του 2018. Η αστυνομία απέδωσε τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη σε αυτοκτονία, ωστόσο η οικογένειά της και οι άνθρωποι που τη γνώριζαν καλά τόνιζαν ότι δεν είχε κανένα λόγο να δώσει τέλος στη ζωή της. Ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για δολοφονία κατά παντός υπευθύνου, αλλά η υπόθεση είχε παγώσει μέχρι πριν λίγο καιρό.

Να σημειωθεί πως η υπόθεση που εξακολουθεί να απασχολεί την επικαιρότητα, μιας και έχει λάβει διαστάσεις θρίλερ, περιπλέκεται νομικά, μετά απο εκατέρωθεν μηνύσεις που έχουν κατατεθεί.

Ο Βασίλης Ταουξής αποκάλυψε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» όλα τα νέα στοιχεία που , όπως υποστηρίζει, φέρνουν και πάλι την υπόθεση στο φως εδώ

Πηγή: thebest.gr