Υπόθεση Πάτρας: Διαψεύδει ο Μάνος Δασκαλάκης όσα ακούστηκαν στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη

Διαψεύδει μάρτυρα που εμφανίστηκε με αλλοιωμένη φωνή στην εκπομπή

Διαψεύδει ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα τα όσα μεταδόθηκαν από μάρτυρα που εμφανίστηκε με αλλοιωμένη φωνή στην εκπομπή «Φως στο τούνελ». Ο μάρτυρας, που εμφανίστηκε ως άτομο του περιβάλλοντος της γυναίκας με την οποία ο Μάνος Δασκαλάκης φερόταν ότι διατηρούσε εκείνη την εποχή σχέσεις, είχε πει μεταξύ άλλων ότι ο Μάνος Δασκαλάκης ήταν προβληματισμένος από τη συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου και ότι η Ρούλα φερόταν άσχημα στην Ίριδα, την οποία, οπως είχε μάθει ο μάρτυρας από τον Μάνο,  είχε πετάξει στο κρεβάτι απότομα με κίνδυνο το παιδί να χτυπήσει.
Ο Μάνος Δασκαλάκης τονίζει ότι πρόκειται για ανυπόστατη μαρτυρία, ότι ουδέποτε είχε δει την Ρούλα να φέρεται άσχημα σε κανένα παιδί και επισημαίνει ότι έχουμε να κάνουμε για άλλη μια ύποπτη μαρτυρία με παραποιημένη φωνή που στόχο έχει μόνο τη δημιουργία εντυπώσεων.

Επίσης ο πατέρας των τριών παιδιών διαψεύδει και τον φερόμενο ως συγγενή ο οποίος με παραποιημένη φωνή ανέφερε ότι ο παππούς της Ρούλας Πισπιρίγκου έπνιξε τη γυναίκα του στην θάλασσα στην περιοχή της πλαζ επειδή την βρήκε πάνω από την κούνια να προσπαθεί να πνίξει το παιδί τους. Δεν ισχύει τίποτα από αυτά λέει.

Πηγή: the best.gr