Ζάκυνθος: 11 Έλληνες τουρίστες μεταφέρονται στο ξενοδοχείο καραντίνας

11 άτομα μεταφέρονται απόψε στο ξενοδοχείο καραντίνας στο Κερί (Keri Village).

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου Γ. Τσουρουνάκη μας μετέφερε πως όλα είναι έτοιμα για την υποδοχή τους και τη διαμονή τους.

Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για έναν 22χρονο από τη Θεσσαλονική, ο οποίος βρίσκεται στο νησί μας για διακοπές με την παρέα του (10 άτομα). Σύμφωνα με πληροφορίες, λήψη δείγματος έγινε και από έναν φίλο του και διαπιστώθηκε ότι ήταν αρνητικός στον κορωνοϊό.

Ο ΕΟΔΥ συνεχίζει την ιχνηλάτηση για να διαπιστωθεί αν ο νεαρός είχε άμεση επαφή με άλλα άτομα τα οποία θα πρέπει να εξεταστούν.

Ο 22χρονος έφτασε στο νησί μας την περασμένη Δευτέρα και είναι ασυμπτωματικός.

Σε εξέλιξη είναι η ιχνηλάτηση και για τον Σουηδό τουρίστα, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό μετά από το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Σύμφωνα με πληροφορίες ο τουρίστας διέμενε στο Αργάσι και αναμένεται να μεταφερθεί στο ξενοδοχείο καραντίνας στο Κερί. Μαζί του στο ξενοδοχείο μεταφέρεται ένα ακόμα άτομο.

Παράλληλα, αναχώρησε από το νησί μας η Πολωνή έγκυος τουρίστρια, η οποία πριν λίγες μέρες είχε διαγνωστεί θετική στον κορωνοϊό και διέμενε μαζί με την οικογένειά της στο ξενοδοχείο καραντίνας.

Πηγή: imerazante.gr